Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

Macsch15

Moderator
  • Content Count

    9936
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    21

Everything posted by Macsch15

  1. Dokładnie tak tyle że to nie było by na stałe tylko tak na próbę
  2. Kiedyś trafiłem na tą opcję żeby ustawić , przypomnicie gdzie to było ?
  3. a no właśnie nie chodzi mi o usera tylko o forum , tzn statystyki Raczej nie ma tego w opcjach ale czy jest w jakimś pliku ?
  4. Jest możliwość dodania , tak jak można komukolwiek dodać tyle postów ile się chce np. userowi to czy można dodać na forum tnz żeby wyświetlała się w statystykach tyle postów ile chcę xD
  5. Te które są teraz na forum to już wcześniej dodoałem I nadal jest Zainstalowana, Niezatwierdzona Niezgodność z regulaminem :)
  6. W pliku sources >> clasess >> class_display.php http://img44.imageshack.us/img44/1994/beztytuukri.jpg I w ACP: http://img14.imageshack.us/img14/9381/beztytuulso.jpg
  7. wg instrukcji jaką podałeś w tym linku.
  8. Chciałbym powrócić do tematu http://forum.invisionize.pl/index.php?showtopic=3568 Otóż po tym jak zastosowałem się do instalukcji po kilkunastu mintach na linkme wyświetliło mi się przy stronie
  9. Kiedyś miałem phpbb 3 jako forum teraz IPB A no i mam problem z linkami w linki24.pl na phpbb w stopce jak dodałem {linki24_pl} to wyświetlały się linki , a w ipb jest {linki24_pl} od razu mówie że mam wszystkie pliki z linki24 i raczej dobrze ustawione chmod A u nich nie przechodzę testu ... i strona "brak instalacji"
  10. Historia forum pogaduchy.boo jest doś długa kilka razy zmieniałem skrypt ... I ostatni skrypt google zaindexowało I teraz jest problem ... bo jak się wpiszę : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=pogaduchy.boo&btnG=Szukaj&lr= To strona nie działa .... (wcześniejszy skrypt phpbb 3.0.4) Co zrobić żeby ją tak jakby uaktualnić ?? A no i mam problem z linkami w linki24.pl na phpbb w stopce jak dodałem {linki24_pl} to wyświetlały się linki , a w ipb jest {linki24_pl} od razu mówie że mam wszystkie pliki z linki24 i raczej dobrze ustawione chmod A u nich nie przechodzę testu ... i strona "brak instalacji"
  11. http://img195.imageshack.us/img195/9656/beztytuurvg.jpg z tego linka co ty podałeś jest normalnie widoczny thanks
  12. http://img132.imageshack.us/img132/1553/beztytuufkr.jpg
  13. dobra ok ale jak chce komuś ać z mojego konta to nie mam buttonika tylko sam napis thanks z konta test było ok
  14. W jakim pliku znajduję się stopka czyli sam dół strony Chciałbym dodać linki
  15. A czy to nie działa źle ?? bo np. ktoś tworzy temat >> ja odpowiadam i tym mu pomagam >> to powinien wystawić "pomógł" mi tzn w 2 poście O! wiem zobaczcie sobie najlepszy przykład forumpc.pl
  16. U mnie nie ma thanks tzn spod admina
  17. Ale powinno być dobrze bo : http://img15.imageshack.us/img15/4888/beztytuuafi.jpg
  18. w każdym folderze z gifami jest ten buttonik
  19. Zainstalowałem , wszytkie pliki raczej poprawnie edytowałem. Pod liczbą postów już jest "thanks" tyle że nie ma przycisku żeby dodać punkt Moje ustawienia : http://img522.imageshack.us/img522/7126/beztytuuatd.jpg
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.