Fuji Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zarejestrowałem się, a jak chcę się zalogować to nie mogę ;] O co chodzi ? Musze podac e-maila z konta customera ?
Manager DawPi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Manager Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tak, należy się zarejestrować na maila z konta customera. Inaczej nie można zweryfikować posiadacza licencji i przypisać go do konkretnego działu na forum ( od niedawna IPSBeyond został 'wchłonięty' przez główne forum IPS ). intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Fuji Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jak wpisuje maila to mam takie cos The email address is already in use by another member ?? Ciekawe mhm....
Manager DawPi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Manager Opublikowano 8 Stycznia 2008 Heh.. Zaloguj się na Twoje dane z panelu Customera, a nie rejestruj ;-) 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Fuji Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 hehe jaki wstyd Tylko żebym dostał czerwony + Dzięki closed
Rekomendowane odpowiedzi