Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem nadać innej osobie uprawnienia admina, jednak, kiedy osoba ta próbuje wejść do zakładki Fora lub Użytkownicy pokazuje się komunikat o braku dostępu. Oboje znajdujemy się w tej samej grupie (Administratorzy). Tutaj ss'y jak ustawiłem grupy w profilu tego użytkownika:

51081650.png12923246.png

Opublikowano

Jak dawałeś mu admina to kliknąłeś "Nie" czy "Tak, ogranicz coś tam dalej.."?

Jeśli kliknąłeś NIE to powinien mieć wszędzie dostęp;x

CR.

Opublikowano (edytowane)

Niestety kliknąłem "Tak", gdyż chciałem uniedostępnić sekcję License Key i pewnie przez przypadek, nie zaznaczyłem dostępu. Jak odtworzyć to okno?

@Down Nie nie korzystam z nielegalnego skryptu, po prostu forum dopiero się rozwija i nie chciałbym, żeby ktoś nie powołany zmienił coś w tej sekcji, co do nadania mu Members a potem admina, próbowałem to też nie podziałało, lecz wymyśliłem rozwiązanie, trochę niedogodne, ale może być, niech założy nowe konto i tam mu nadam administratora

Edytowane przez szymon1215
Opublikowano (edytowane)

Daj mu grupę Members i dodaj znów admina

@

A co Ci da, że nie udostępnisz mu tej zakładki?

Czyżbyś korzystał z nielegalnego oprogramowania?;]

Edytowane przez Reaver

CR.

Opublikowano

Niestety kliknąłem "Tak", gdyż chciałem uniedostępnić sekcję License Key i pewnie przez przypadek, nie zaznaczyłem dostępu. Jak odtworzyć to okno?

@Down Nie nie korzystam z nielegalnego skryptu, po prostu forum dopiero się rozwija i nie chciałbym, żeby ktoś nie powołany zmienił coś w tej sekcji, co do nadania mu Members a potem admina, próbowałem to też nie podziałało, lecz wymyśliłem rozwiązanie, trochę niedogodne, ale może być, niech założy nowe konto i tam mu nadam administratora

Można zamknąć, rozwiązanie to zakładka użytkownicy, ograniczenia

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.