Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Wyświetlanie tematów w profilu oraz BBCodes'y.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No, cześć.

Będę na tym forum częściej gościł, gdyż mam licencję IPB, ale jestem w tym lekko "ciemniejszy". Tak to jest jak się pracowało tylko i wyłącznie na MyBB, więc mam problem z przeglądaniem w profilach - tematami. Chodzi mi o coś takiego, że jak przeglądam na swoim profilu tematy to wygląda to inaczej, niż tak jak na bodajże h-rp. Może w postaci ss'ów to przedstawię lepiej;

Tak to wygląda u mnie - klik >> A tak wygląda na h-rp i chcę, by tak też było u mnie - klik.

Drugą sprawą jest dodanie BBCodes komend /me oraz /do (Role Play w sampie) na forum, na silniku MyBB było to dużo łatwiejsze. Choć kombinowałem i wzorowałem się na innych BBCodes zamieszczonych w zainstalowanym IPB to i tak rady nie dałem. Ktoś mi wyjaśni jak to zrobić?

Za pomoc dziękuję ;)

Edytowane przez Aquilani
Opublikowano (edytowane)

1. Wina stylu, takie rzeczy zazwyczaj dzieją sie wtedy, gdy używasz starej wersji stylu na nowej wersji IPB. Aktualizuj.

2. Jeden problem = Jeden temat.

3. Poszedł raport na temat za czcionkę.

Miłego dnia.

Edytowane przez macsch15
Opublikowano (edytowane)

A szkoda, bo kocham tę czcionkę. Ale skoro mus to mus to już jej nie ma.

PS. To chyba nie wina stylu bo posty normalnie wyglądają.

//Edit: Poradziłem sobie.

Edytowane przez Aquilani
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.