Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam problem z integracją FaceBook'a z moim forum.

Mianowicie dodałem wszystkie klucze w panelu IP.Board, wydawało się, że będzie to działać, jednak podczas klikania na ikonkę FB w polu rejestracji, wystąpił błąd i wyświetliło znany błąd :

{
  "error": {
     "type": "OAuthException",
     "message": "Invalid redirect_uri: Konfiguracja Aplikacji nie zezwala na wykorzystanie podanego adresu URL."
  }
}

Poradziłem sobie z tym i zgodnie z informacjami z tego forum, czyli uzupełniłem pole "Canvas Page". Niestety to nie przyniosło zamierzonego efektu i aktualnie strona w ogóle padła (nie wczytuje się) i nie wiem czy to wina tej integracji z FaceBook'iem czy chwilowy błąd ze strony serwerów :glare:

W każdym bądź razie, o co chodzi z polami typu "Secure Canvas URL" ? Po co to wypełniać, w jakim celu itd.

Edytowane przez suchywolk
Opublikowano

Forum raczej nie mogło paść przez Facebooka.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Niestety muszę podbić.

Poradziłem sobie z integracją rejestracji, ale jak zrobić, aby na forum wyświetlało LIKE BOX, a nie "Ostatnio na Facebooku" ? Mowa o okienku, które automatycznie się generuje po włączeniu integratora FaceBook.

Opublikowano

Niestety muszę podbić.

Poradziłem sobie z integracją rejestracji, ale jak zrobić, aby na forum wyświetlało LIKE BOX, a nie "Ostatnio na Facebooku" ? Mowa o okienku, które automatycznie się generuje po włączeniu integratora FaceBook.

A co ma jedno do drugiego?

Like Boxa możesz sobie wstawić przez jakiś custom sidebar.

A "Ostatnio na Facebooku" po prostu wyłączyć z rozszerzeń.

• Lubię to 1
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.