Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Zauważyłem ciekawą rzecz

Wyświetl nową zawartość, pokazuje się post danego usera a obok nick i data w formie "dziś, 18:00"

Po wejściu do tego posta widzę "Napisano dziś 17:54" - czyli różnica raptem 6 sekund.

Polecenie date na serwerze zwraca dobrą datę, aktualnie

sob, 24 gru 2011, 20:29:10 CET

O co może chodzić ? Nie dzieje się tak przy każdym poście, znalazłem może takich dwa albo trzy.

Godziny w stosunku do serwera oraz tego co wyświetla forum się zgadzają (mam włączone debugowanie)

Edytowane przez elroy
logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Opublikowano

Witaj,

poprzeglądałem chwilkę twoje forum i widzę, że problem występuje tylko w jednym temacie. Ja bym to zostawił w spokoju, no chyba że zacznie się częściej powtarzać. :)

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Ok, dzięki za info i odwiedziny :) Ta kategoria to jest domyśla która zostaje po instalacji forum, więc może kwestie konwersji coś tu namieszały. Watek i tak idzie do skasowania za kilka dni, więc nie zgłębiam więcej tematu.

Dziękuję i pozdrawiam

Tomek

logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.