Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Szukam kursu programowania w C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Szukam jakiegoś dobrego kursu, książki obojętnie. Czegoś co pomoże mi w nauce programowania w C.

Pobralem kurs z wikibooks http://upload.wikime...s/pl/6/6a/C.pdf - oceniam na 1/10 jak można coś takiego napisać.

Gdyby nie to że umiem napisać jakiś prosty program to czytając ten pdf w życiu bym nic nie zrozumiał bo tak jest zagmatwane w opisach. Rzeczy ktore można wytłumaczyć jednym zdaniem są tam opisane na cala strone a4.

Szukam prostego kursu, a nie jakiś rozprawek na temat printf na dwie strony, jak bym chcial to czytac to bym sobie na filologie poszedł...

Mam nadzieje że polecicie mi coś :)

Pozdrawiam !

Edytowane przez XQS
  • Manager
Opublikowano

To jak C to ja się z notatek uczyłem - nic wg mnie tego nie zastąpi. A C++ to już z Biblii.

Poza tym pamiętaj - żadne kursy praktyki Ci nie zastąpią. Poczytaj 'cokolwiek' o C, a potem przejdź do ćwiczeń.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Z notatek to nie bardzo, bo nie robiłem. Przestałem ogarniać jak weszły tablice i wyznaczniki.

Nie wiem, chciałem sobie przypomieć krok po kroku z jakimiś przykładami. No ale chyba do C nie ma takich książek ani kursów.