Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chcę sie zapytać co może sie stać jak ma sie forum z silnikiem ipb na nulled ponieważ pokłućiłem sie z głównym adminem forum i on mowi że jego forum ma licencje (ja jestem tam adminem lecz nie moge wejść na forum) lecz przed chwilą poszedłem do kafejki internetowej i sprawdziłem na mpcforum dowiedziałem sie jak sprawdzić czy forum jedzie na nulled czy nie i ja prowizorycznie (ja nie wiem dokladnie) powiedziałem i sprzeczałem sie z nim że jego forum jedzie na nulled a on na to : nie nie nie itd lecz po 40minutach sprzeczania i zastraszania powiedział zdenerwowanymi słowami : pierwsze

19:56

BYL NULLED [****]!

DWA

WGRANY NA STARE PLIKI RETAIL

TRZY za***ac Ci [****]?

ITD...

co może sie stać jak stoi na nulled bez licencji ? no i czy mogę gdzieś to zgłośić ? mogę też odpowiadać przed sądem jak jestem adminstratorem ? (chce sie usunąć lecz nie moge nawet sie zalogować na tym forum ;/

sry za błedy ort lecz mieszkam w holandii i zapominam pisownie polską i jestem zmęczony

DISCRET.COM.PL

Edytowane przez Mr01dada01
Opublikowano (edytowane)

To jest nulled (nie posiada licencji).

W stopce nie ma chociażby tekstu z odnośnikiem do ipsu do produktu, tutaj tego nie ma.

Oczywiście chodzi mi o:

Community Forum Software by IP.Board(wersja, np. 3.3.0).

(no chyba, że go usunął, ale to tylko gorzej dla niego)

Hmm, przedmówca Adam22 dodał Ci wszystkie wymagane linki, ale po skrócie powiem Ci, co za to grozi:

- Kara grzywna,

- Sąd (możesz nawet za to siedzieć, piractwo).

Aż dziwi, że ten tsdek (niby "webmaster") nie wie, co za to grozi, jak zamaskować to forum, żeby wyglądało, jakby była licencja (chodzi mi nie tylko o ten odnośnik), ale to i tak na darmo..

Ja bym nie ryzykował. Jeżeli już dostaniecie/dostanie pismo od IPSu będzie już za późno.

Edytowane przez Kamilz125
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.