Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam kolejny problem, na forum mam dostępne dwa style jasny i ciemny (jasny to oryginalny ipb, ciemny dograłem) i teraz mimo ustawienia ciemnego stylu jako stylu domyślnego da forum wchodząc na forum jako gość wyświetla mi się jako pierwszy styl Jasny (ustawiony jako widoczny)

Nie wiem jak zmusić IPB aby goście widzieli jako pierwszy styl domyślny czyli ciemny?

Patrzyłem w ustawieniach stylu na grupy ale tam mam zaznaczone "Wybierz wszystkie aktualne i przyszłościowe grupy lub..."więc chyba nie tu tkwi problem?

EDIT: Teraz tak sprawdziłem i wygląda na to jakby goście w ogóle nie mieli dostępu do ciemnego stylu, przy zmianie na ciemny styl nie zmienia pozostaje dalej styl jasny

Edytowane przez Seavolv
Opublikowano (edytowane)

Spróbuj

Wygląd :a: Look & Feel :a: Template Tools :a: Narzędzia :a: Resetuj użytkowanie stylu

Edytowane przez Adam22

ipbaddons.com

Opublikowano
ale tam mam zaznaczone "Wybierz wszystkie aktualne i przyszłościowe grupy lub..."więc chyba nie tu tkwi problem?
Odznacz

Ustaw indywidualnie dla każdego stylu które grupy mogą każdy z nich widzieć.

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj

Wygląd :a: Look & Feel :a: Template Tools :a: Narzędzia :a: Resetuj użytkowanie stylu

Nic nie pomogło, i nie wiem też czy dobrze wybrałem.

ale tam mam zaznaczone "Wybierz wszystkie aktualne i przyszłościowe grupy lub..."więc chyba nie tu tkwi problem?
Odznacz

Ustaw indywidualnie dla każdego stylu które grupy mogą każdy z nich widzieć.

No tu jest problem bo mimo zaznaczenia osobno grup jak wchodzę ponownie w ustawienia to mam zaznaczone "Wybierz wszystkie aktualne i przyszłościowe grupy lub..."

Ogólnie tak jak pisałem gość wogóle nie może zmienić stylu mimo wyboru innego nie zmienia mu się.

Edytowane przez Seavolv
Opublikowano

Nie wiem jak zmusić IPB aby goście widzieli jako pierwszy styl domyślny czyli ciemny?

Ustaw ciemny styl jako domyślny a na jasny daj uprawnienia grupom użytkowników (pomiń gości)

I na dole kliknij: Zapisz styl :D