Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem na swoim forum. Nie można edytować swojego profilu, wejść w ustawienia w żaden sposób. Nic w tym kierunku nie było zmieniane w panelu, więc tak naprawdę nie wiemy co się stało, bo taka możliwość wcześniej była i działało poprawnie. Po próbie wejścia w ustawienia ( /index.php?app=core&module=usercp ) - nic nie ma. Dodam, że ignorowanie użytkownicy też nie działają.

Nigdzie nie znalazłem informacji na ten temat. Co to może być?

Edytowane przez Lenar
Opublikowano

Pokazuje się jakiś błąd czy cokolwiek innego?

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Na mozilli nic się nie otwiera, białe tło. Na IE zaś

Witryna sieci Web nie może wyświetlić strony

HTTP 500

Najbardziej prawdopodobne przyczyny:
•Trwa konserwacja witryny sieci Web.
•Witryna sieci Web zawiera błąd programistyczny.

Opublikowano

Napisałeś że "nic w tym kierunku nie było zmieniane". Może napisz, co w ogóle osttnio robiłeś w ACP. To że nie instalowałeś hooków dotyczących Panelu Usera, to nic nie znaczy. Czy w trybie bezpiecznym jest to samo? Czy przebudowane są wszystkie szablony, wykonane wszystkie możliwe opce czyszczenia narzędziami opcji wyglądu w z ACP? Czy przeprowadzałeś upgrade? No i na koniec, bo piszesz "my". To ilu masz Adminów którzy mają staly dostep do wszystkich narzędzi? Bląd 500 oznacza Internal Server Error, czyli wewnętrzny błąd serwera. Jeśli rzeczywiście NIC nie było robione, to wcale nie zdziwiłbym się jeśli problem sam ustąpi, bo może być to problem Waszego hostingu.

Opublikowano

2 osoby mają dostęp do panelu. To co w wyglądzie było zmieniane zrobiłem domyślne. Problem ten sam. Co mam wgrane:

Member Anniversaries

Shoutbox

(DP32) is Banned

(TB) Group Format - IP.Board 3.2

(SOS32) Group Color in User Personal Card Link

(DP32) Topic Starter Info

Closing Reason as Post

Group Name Indicator

Status Updates

(e32) Custom Sidebar Blocks

Ad Code Sidebar

(DP32) Top Posters

Recent Topics

Miałem jeszcze później dawane SEO, ale odinstalowałem to, bo myślałem, że przez to, bo problem zauważyłem po wrzuceniu tego. Jednak nie ustąpił. Nic innego nigdy nie było robione. Bynajmniej sobie nie przypominam...

Opublikowano

Nie odpowiedziałeś na pytania...:

- Czy w trybie bezpiecznym, włączanym w ACP problem też występuje?

- Czy przebudowane są szablony oraz czy użyte zostały wszystkie opcje z nardzędzi przebudowy stylu, css, itd?

Przy okazji zapytam też, co to za hosting na którym stoi Twoje Forum? Sprawdź też w opcjach zaawansowanych, czy nie ma gdzieś "białych znków" w plikach. Poza tym, no jeśli Ty sobie nie przypominasz (czy coś instalowałeś) to nikt inny tymbardziej :D Nic innego prócz pomysłów tutaj, nie przychodzi mi do głowy. Można tam zajrzeć, jeśli podasz adres forum, namiary na konto testowe z dostępem do panelu na PW. A jeśli nie, to zawsze możesz wysłać ticket do IPSu.