Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj gdy instalowłem shoutbox 1.3.2, i już wszystko było zainstlowane odświeżyłem forum, i wyskoczył bład --> http://iv.pl/images/60240798196169075159.png moja strona www.OnlyCs.pl, usuąłefm Całkiem shutboxa z forum jak i FTP i nadal to samo,

Wyszukałem w pliku core.php, linijkę 1132, która pisze przy błędzie na forum i jest to ' require_once( $filePath );/*noLibHook*/ ' jak to naprawić?

Opublikowano

Wszystkie zostały wgrane w 100%. Teraz usunałęm modyfikację w ACP i wszystkie pliki, które wgrałem do FTP, bo shoutbox nie ma już śladu ale błąd ten sam.

Opublikowano

Jak Ci mamy pomóc? To Ty uparcie albo usuwasz pliki, albo ich nie wgrywasz, albo cholera wie co jeszcze.... W ciągu 2 dni miałeś więcej problemów niż całe to forum razem wzięte...

Obecnie brakuje Ci pliku status.php, dograj go z paczki IPB i będzie działało.

• Lubię to 1
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.