Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proszę o pomoc jak najprosztszą ponieważ świeżak w IPB jestem.

Chciałbym usunąć banner cs-reklama.pl . Próbowałem szukać w stylach GlobalTemplate i innych ale to chyba nie leży w stylu bo w każdym się pojawia. Chciałbym jeszcze się dowiedzieć gdzie edytować mogę "EXTRA LINKS" w Menu .

Screen :

shqr.png

Jeszcze jedno, chcę aby napis: Shoutbox nie służy do zadawania pytań, które powinny znaleźć się na forum! (Wszelkie występki będą surowo karane warnem!)

Był na jakimś szarawym tle takie jak tło forum.(wystarczy mi podać cytat i gdzie się znajduje treść z czcionką)

Screen :vbth.png

Opublikowano (edytowane)

Skoro to nie problem w stylu, to po co tytuł "Problem ze stylem"? Jedno pytanie= jeden temat. Więc pierwszy temat to jest- wyłącz reklamę w ACP--> Ustawienia --> Ad Code Integration. Wtedy Ci ten banner którego nie chcesz, zniknie. Adres do bannera to: http://cs-polowanie.pl/spons2.png Oczywiście zrób to pod warunkiem że to nie jest sprzeczne z polityką hostingu który (jeśli masz sponsorowany lub darmowy) wymaga tego bannera i sam się dopisuje do GlobalTemplate, wtedy oczywiście go nie znajdziesz do wyłączenia w tym miejscu które Ci wskazałem lub go tam znajdziesz, ale usunięcie spowoduje jakieś nieprzyjemne reperkusje. Jeśli jednak to jest Twoje forum i masz do niego pełne prawa, to usuń niechciany banner. A z drugim problemem to załóż drugi temat.

Edytowane przez semenedar
  • Lubię to 1
Opublikowano

Tak. Niby masz zakładać dwa (a nie trzy) tematy i to nie jest żaden spam, tylko w ten sposób inni (o których oczywiście teraz nie myślisz) którzy będą mieli podobny problem, to go dzięki temu znajdą. Widzę że udało Ci się dzięki poradom tu napisanym usunąć ten banner, więc może byś chociaż łaskawie podziękował i poprosił o zamknięcie temat, bo nikt tu nie ma obowiązków względem Ciebie.

Opublikowano (edytowane)

oh, nie wystarczy Ci plus w podziękowanie ?

Do zamknięcia.

Edit:

Dwa dodatkowe czyli razem 3, o extra links też mowa była. :]

Edytowane przez Eldoka51
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.