Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Kliknięcie "usuń" i automatyczne przeniesienie tematu do kosza

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jakub,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy w IPB istnieje coś takiego jak ''sztuczne'' usuwanie postów (z możliwością odwrócenia tej akcji) czy też trzeba modom wyłączyć możliwość usuwania postów i umożliwić im jedynie przenoszenie do kosza, jeśli się nie chce zezwolić na fizyczne usuwanie postów.

- informację znalazłem jedynie na forum 2.2.x próbowałem to też znaleźć na 3.4.5. ale mi nie idzie - mógłby ktoś pomóc?

Opublikowano

Sztuczne usuwanie? Mógłbyś dokładniej objaśnić?

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Sztuczne usuwanie? Mógłbyś dokładniej objaśnić?

Chodzi mi o wejście w "moderacja tematu" a następnie kliknięcie buttonu "usuń" i temat nie usuwa się całkowicie z forum, tylko trafia do działu "archiwum/kosz" tak, żeby później można było go normalnie przywrócić, a użytkownicy mogli go oglądać również w archiwum.. Ponieważ obecnie moderatorzy muszą zamknąć temat, a później ręcznie przenieść go do archwium.

Opublikowano

Płatna.

O jakim cytowaniu piszesz?

Tłumaczes Power

Opublikowano

Płatna.

O tym, jak klikniesz "cytuj" to automatycznie post wskakuje Ci w taką jakby "ramke". A u mnie normalnie jest po prostu tekst, bez żadnych ramek... Po prostu tekst.

Opublikowano

Najlepiej załóż nowy temat, żeby nie robić bałaganu.

Tłumaczes Power

Opublikowano

Odpowiem mu na to pytanie ;x

Płatna.

O tym, jak klikniesz "cytuj" to automatycznie post wskakuje Ci w taką jakby "ramke". A u mnie normalnie jest po prostu tekst, bez żadnych ramek... Po prostu tekst.

(Pav32) Selective Quoting Działa na 3.4.x

Domagasz się szybkiej reakcji z mojej strony? Proszę, zacytuj post.

Opublikowano

Odpowiem mu na to pytanie ;x

Płatna.

(Pav32) Selective Quoting Działa na 3.4.x

Nie chodzi ani o to.

Ani o to.

Po prostu chodzi mi o reakcję po kliknięciu "cytuj" zaraz po tym pojawia się  tekst w takiej jakby "tabelce" w miejscu pisania postów. Pojawia się on w takiej tabelce jak już po napisaniu posta, a u mnie jest po prostu zwykły tekst, dopiero po napisaniu posta robi się ta "tabelka".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.