tarantula Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 2 tygodnie temu napisałem tutaj temat: http://forum.invisio...-sidebar-block/ I został on zamknięty pomimo, że pomoc nie została udzielona. Nie zdążyłem odpisać na ten post, bo nie było mnie przez kilka dni. Używałem tej aplikacji, którą polecił mi Jakub, jednakże i na niej nie było kolorowych nicków. Więc chciałbym wiedzieć jak zrobić żeby były kolorowe nicki: Niedawno wgrałem tą modyfikację u mnie na forum. Jednakże chciałbym aby nicki użytkowników były w kolorach takich w jakich są grupach: Na razie mam tak: A chciałbym mieć tak: Tu jest kod, który odpowiada za te nicki, przerabiałem go kilkakrotnie ale bez skutku: <if test="lastPostInfo:|:$this->settings['hsc_rp_last']"> {$this->lang->words['last_reply']}: {IPSMember::makeProfileLink($post['last_poster_name'], $post['last_poster_id'], $post['seo_last_name'])}</b> <span class='date'>({parse date="$post['last_post']" format="SHORT"})</span> <br/> </if> Pomoże mi ktoś? I jeszcze jakby się dało to chciałbym żeby zawartość posta była cienką czcionką, a nazwa tematu żeby była zielona
Adam22 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Instalacja (TB) Group Format ,maybe? Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Adam22 ipbaddons.com
Rekomendowane odpowiedzi