Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ale z % wpisałeś?

A możesz dać na chwilę żeby bardziej pomniejszało tak żeby te obrazki pomniejszyło co dałem?

Edytowane przez Ktos
Opublikowano

Lol no chce się dowiedzieć bo ten obrazek co ty dałeś to i owszem u mnie też zmniejsza ale ten co ja dałem na początku to już nie tak jak tu bez względu jaką wartość wpiszę.

• Manager
Opublikowano

Może jest za 'mały' w sensie mieści się w oknie i nie ma potrzeby jego zmniejszania. Przeczytaj sobie opis tego ustawienia. Czasem trzeba czytać między wierszami.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

No wiesz jeśli definiuję ile ma zmniejszyć w procentach to jest chyba jasne. No chyba, że gdzieś jeszcze jest ustawione od jakiej szerokości obrazka ma pomniejszać.

Opublikowano (edytowane)

Automatic Image Resize Percentage

Please enter the percentage to reduce the image to

:D

Dobra zadam proste pytanie mistrzu. Jak zrobić żeby zmniejszało te obrazki co ja dałem?

Edytowane przez Ktos
Opublikowano

Jeju skoro tu dyskutujemy to heh napisz jak to zrobić. Przecież nie będę robił nowego tematu, wklejał obrazki i przepisywał stąd wszystkiego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.