Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem mySQL query error

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez V3avnig,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, podczas instalacji nowego silnika które chciałbym wgrać na moją strone w środku instalacji pokazuje mi się inne okno które przedstawia pewien błąd związany z bazą mySQL (może). Nie wiem dokładnie co się dzieje więc proszę o pomoc.

Tak wygląda okno które pokazuje się w środku instalacji:

fuqeix.png

Tekst z okienka:

mySQL query error: INSERT INTO ibfcore_sys_lang_words (`lang_id`,`word_app`,`word_pack`,`word_key`,`word_default`,`word_js`,`word_default_version`,`word_custom`) VALUES(1,'core','admin_tools','a_restrictip_info','<strong>Optional</strong>: You may enter the IP Address of the server you only wish to grant access. This increases security and is recommended.',0,34010,'')

SQL error: User 'u837149387_mam' has exceeded the 'max_updates' resource (current value: 5000)
SQL error code: 1226
Date: Friday 09th August 2013 10:23:22 AM

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Date: Fri, 09 Aug 2013 10:23:22 +0000
 Error: 1226 - User 'u837149387_mam' has exceeded the 'max_updates' resource (current value: 5000)
 IP Address: 127.0.0.1 - /admin/install/index.php?app=install§ion=install&do=languages
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 mySQL query error: INSERT INTO ibfcore_sys_lang_words (`lang_id`,`word_app`,`word_pack`,`word_key`,`word_default`,`word_js`,`word_default_version`,`word_custom`) VALUES(1,'core','admin_tools','a_restrictip_info','<strong>Optional</strong>: You may enter the IP Address of the server you only wish to grant access. This increases security and is recommended.',0,34010,'')
 .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
 | File                                                                       | Function                                                                      | Line No.          |
 |----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------|
 | admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php       | [db_main_mysql].insert                                                        | 2636              |
 '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
 | admin/setup/applications/install/sections/install.php                      | [admin_core_languages_manage_languages].imprtFromXML                          | 1185              |
 '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
 | admin/setup/applications/install/sections/install.php                      | [install_install].install_languages                                           | 124               |
 | admin/setup/sources/base/ipsController_setup.php                           | [install_install].doExecute                                                   | 258               |

Proszę o pomoc, pozdrawiam.

Edytowane przez V3avnig
Opublikowano (edytowane)

Czy ostatnie dwa pola które widać na screenie mają jakieś większe znaczenie dla bazy MySQL?

m80m7s.png

Edytowane przez V3avnig
Opublikowano (edytowane)

Dobrze, moge powiedzieć że próbowałem wgrać to na darmowy hosting.

Jak widać nie jest to dobre rozwiązanie więc właśnie wykupiłem maszyne i wrzucam pliki na serwer, zobaczymy jak będzie tym razem.

Edytowane przez V3avnig
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.