Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

błąd mysql

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Portek,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Zrobiłem sobie taki kod jaki zaraz dam poniżej i po kliknięciu w znacznik powinna zajść poniższa reakcja zależne od tego jaki znacznik kliknięty:

if(isset($_POST["acc"]))
			{
				$this->DB->query('UPDATE playcenter_apelation SET status=1, dz1='.date('d').', mi1='.date('m').', ro1='.date('Y').', go1='.date('H').', min1='.date('i').', wydal_uid='.$this->memberData['member_id'].' WHERE id_kary='.$this->request['id'].'');
				$this->DB->query('UPDATE 1players SET ban=0, ck=0 WHERE player_uid='.$fred['Dostal'].'');
				echo '<script language="javascript"> location.href="/index.php?app=playcenter&module=apelation"</script>';
			}
			if(isset($_POST["deacc"]))
			{
				$this->DB->query('UPDATE playcenter_apelation SET status=2, dz1='.date('d').', mi1='.date('m').', ro1='.date('Y').', go1='.date('H').', min1='.date('i').', wydal_uid='.$this->memberData['member_id'].' WHERE id_kary='.$this->request['id'].'');
				echo '<script language="javascript"> location.href="/index.php?app=playcenter&module=apelation"</script>';
			}
			$template = $this->registry->output->getTemplate('playcenter')->papelation($fred, $rowe, $member);
			$this->registry->output->addContent($template);
			$this->registry->output->setTitle('play4wave - Apelacje od kar');
			$this->registry->output->addNavigation( 'Apelacje od Kar', 'app=playcenter&module=apelation' );
			$this->registry->output->addNavigation( ''.$fred['_nick'].' (AID: '.$fred['id_apelacji'].' | KID: '.$fred['id_kary'].' | UID: '.$fred['player_uid'].')', 'app=playcenter&module=apelation&area=karta&id='.$fred['id_kary'].'' );
			$this->registry->getClass('output')->sendOutput();

Ale niestety mam taki błąd jak klikam:

Date: Mon, 19 Aug 2013 15:27:22 +0000 Error: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIMIT 1' at line 1 IP Address: 89.67.37.47 - /index.php?app=playcenter&module=apelation&area=karta&id=2

Zauważyłem, że błędu nie ma tego jeżeli ma id 1. Jeżeli ma wyższy nic 1, to już ten błąd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.