Skocz do zawartości

Pionowe menu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zrobiłem sobie zwyklą aplikację na forum, Hello World i chciałbym zrobić takie menu pionowe jak w wielu miejcach, choćby jak tutaj po lewej http://c-games.pl/game/,a kiedy wcisnę button jakiś to przenosi mnie po prostu do modułów. :) Dzięki!

Opublikowano

Sprawdzałem, miałem kody, ale co jak co wygląda to syfiście. A chciałbym dowiedzieć się jak to się robi od poszewki. Pierwsze co było to użyłem fire buga.

Opublikowano

Hm. A nie moglbys mi dać jakiegoś przykladu skopiowanego skądś, czy cos?

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Opublikowano

Mam taki kod i jak go edytować, przykładowo jak w drugi button nie dam nic, żadnego linka to i tak nie przestanie się ten pierwszy podświetlać, a drugi zacznie. :/

<div class="ipsBox">
		<div class="ipsVerticalTabbed ipsLayout ipsLayout_withleft ipsLayout_smallleft clearfix">
		    <div class="ipsVerticalTabbed_tabs ipsLayout_left" id="modcp_tabs">
		        <ul class="clear">
		        	<li id="reported_content" class="tab_toggle active">
		                <a href="xxxxxxxx/index.php?app=helloworld&module=example">Example Hello Worlda</a>
		            </li><li id="reported_content" class="tab_toggle ">
		                <a href="link">Example</a>
		            </li>
		        </ul>
		    </div>
		    <div class="ipsVerticalTabbed_content ipsLayout_content ipsBox_container" style="min-height: 351px">
		        <div class="ipsPad">

<div class="message error" style="width: 90%; margin: 0 auto; margin-top: 20px;">
							<b>Aktualnie nie posiadasz żadnego serwera w ulubionych, aby dodać serwer przejdź do strony serwera i kliknij przycisk "Dodaj do ulubionych".</b>
						</div>

</div>
		    </div>
		</div>
	</div>