Farmer Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Cześć Tak jak w temacie. Chodzi mi o ten box najnowsze informacje
insp Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 http://community.invisionpower.com/files/file/2447-e32-custom-sidebar-blocks/ plus HTML
Farmer Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Ale pobrałem szablon i po wgraniu jego ten box już był. Teraz chcę go zmodyfikować.
insp Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Ale pobrałem szablon i po wgraniu jego ten box już był. Teraz chcę go zmodyfikować. To spytaj się autora tego szablonu, skoro nawet nie podałeś jego nazwy. Poza tym, tytuł tego tematu zupełnie nie odzwierciedla problemu.
Gość lolmol100 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Możesz zrobić tak, że na forum wgrasz modyfikacje Custom Sidebar Blocks 2.1.1. Poczym ppm_> zbadaj element-> i kopiujesz cała zawartość i wklejasz ją do bloku.
Jakub Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Możesz zrobić tak, że na forum wgrasz modyfikacje Custom Sidebar Blocks 2.1.1. Poczym ppm_> zbadaj element-> i kopiujesz cała zawartość i wklejasz ją do bloku. Czytaj ze zrozumieniem. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Farmer Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Ma ktoś jakiś pomysł gdzie to może się znajdować? Pisałem do autora stylu i nie otrzymałem odpowiedzi.
Jakub Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Jak się ten skin nazywa? Dobrze by też było, jeśli byś uzupełnił w profilu adres forum. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Gość lolmol100 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) ACP-> Wygląd-> {skin} -> Strona główna->HookRecentTopics -> Dodajesz na samej górze ten bit Albo modyfikujesz: <if test="recenttopics:|:is_array( $topics ) && count( $topics )"> <div class='ipsSideBlock clearfix'> <h3>Najnowsze Informacje</h3> <div class='_sbcollapsable'> <center><b><span style="color:red">BlaBla</span><br>------------------------------------<br></b><span<br><center><b><span style="color:green">BlaBla</span><br>------------------------------------<br></b><span<br><center><b><span style="color:red">BlaBla<br></span><br><br></b><span<br><br>BlaBla<br>BlaBla </div> </div> </if> Edytowane 9 Maja 2014 przez lolmol100
Rekomendowane odpowiedzi