Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Ikona w menu forum

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez BitGit,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym się dowiedzieć, czy to jest modyfikacja, czy można to gdzies zmienić (SS).

pre_1399726165__1.png

Opublikowano (edytowane)

Taki masz skin? 

Jeśli tak to możesz podmienić obrazki - prawy klawisz, sprawdź położenie obrazka na serwerze i zastąp go nowym (musi być ten sam rozmiar i ta sama nazwa; w przeciwnym wypadku będziesz musiał zmienić odpowiednie klasy w stylach)

Jeśli nie to zaopatrz się w modyfikację promenu lub zostaje zabawa na szablonach

Edytowane przez 9xx
Opublikowano

Nie, to jest z innej strony. Zopatrzyłem się w modyfikacje promenu, aczkolwiek nowe linki dodaje mi pierwsze "przed zakładki forum, użytkownicy". Jak zrobić, żeby był po?

Opublikowano

Ok, ale jak usunąć fabryczne nowe menu z menu forum, np: forum itd? żeby nie było widać tych zakładek, tylko z aplikacji promenu

Opublikowano

Ufff, logiczne myślenie włącz ;) Najprościej będzie ukryć zakładkę dla wszystkich grup. ACP> Aplikacje i moduły > klikasz ołóweczek >Ograniczenia> Ukryj kartę >TAK

Opublikowano

Faktycznie... :blink:

Ok, powiedz mi jeszcze, dla zakładki forum jaki dodać adres url?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.