Jump to content

Zlecę przepisanie modyfikacji HIDE CODE na aplikację IP.Downloads

Recommended Posts

Posted

Witam,

Chciałbym zapytać czy byłby ktoś w stanie lub byłby ktoś skłonny przepisać lub napisać modyfikację która ukrywa zawartość tagów CODE w aplikacji IP.Downloads? Wiem, że istnieje modyfikacja ukrywająca zawartość tagu CODE w tematach ale nie istnieje taka modyfikacja dla aplikacji IP.Downloads.

Byłoby fajnie gdyby ktoś podjął się tego zadania bezpłatnie bo zakładam, że nie tylko ja skorzystałbym z tego rozwiązania, jeśli nie to proszę napisać ile kosztowałoby mnie zlecenie napisania owej modyfikacji.

Link do modyfikacji ukrywania CODE w tematach: http://community.invisionpower.com/files/file/4361-bim34-hide-link-and-code/

• 1 month later...
Posted

No dobrze, temat ma już miesiąc i cisza :/

W takim razie nie bezpłatnie, czy kogoś to zainteresuje?

• 4 weeks later...
Posted

Nie zastanawiałem się nad tym, nawet nie wiem ile orientacyjnie może to kosztować, zakładam jednak, że nie trzeba tego pisać od nowa bo aplikacja już jest dla forum więc przepisanie jej nie powinno być trudne dla osoby która się tym zajmuje.

• 3 weeks later...