Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Biała strona otwórz temat - Fatal error: require_once(): Failed opening required '/ips_kernel/PEAR/Net_IDNA2/Net/IDNA2.php'

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Macsch15,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie mam taki mały problem, gdyż chcę otworzyć temat wyskakuje mi takie coś :

1 : Fatal error: require_once(): Failed opening required '/ips_kernel/PEAR/Net_IDNA2/Net/IDNA2.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/local/php/lib/php')

2 : ips_kernel/PEAR/Net_IDNA2/Net/IDNA2.php on line 26

Jeśli chodzi o to to w pliku w lini 26 mam to : require_once 'Net/IDNA2/Exception.php';

Wersja Ipb : 3.4.6

Pozdrawiam :lol2:

Edytowane przez Susus
Opublikowano

Jest styl domyślny gdy chcę stworzyć post/temat wyskakuje biała strona z tymi błedami co opisane w trybie bezpiecznym też tak samo sie dzieje :>

Opublikowano

Jak w pliku ips_kernel/PEAR/Net_IDNA2/Net/IDNA2.php zmienisz:

require_once 'Net/IDNA2/Exception.php';
require_once 'Net/IDNA2/Exception/Nameprep.php';

na:

require_once __DIR__ . '/IDNA2/Exception.php';
require_once __DIR__ . '/IDNA2/Exception/Nameprep.php';

To działa?

• Lubię to 1
Opublikowano

Przykro mi nie 

1 : Fatal error: require_once(): Failed opening required '__DIR__/IDNA2/Exception.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/local/php/lib/php')

2 : ips_kernel/PEAR/Net_IDNA2/Net/IDNA2.php on line 26

Opublikowano

Wersja PHP : 5.2.17

1 : Fatal error: require_once(): Failed opening required 'Net/IDNA2/Exception.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/local/php/lib/php')

2 : ips_kernel/PEAR/Net_IDNA2/Net/IDNA2/Exception/Nameprep.php on line 2

Opublikowano

Działa dziękuję .

P.S o co w tym chodzi ? Mam tryb bezpieczny wyłączony a w Diagnostykach pisze włączony i do tego pisze :

Wyłączone funkcje PHP error_reporting, apache_child_terminate, apache_getenv, apache_get_modules, apache_get_version, apache_setenv, chdir, chgrp, chown, chroot, diskfreespace, disk_free_space, disk_total_space, dl, escapeshellarg, escapeshellcmd, exec, exit_handler, fastcgi_finish_request, flush, fpaththru, fsockopen, ftok, ftp_exec, get_current_use, get_current_user, get_defined_functions, get_included_files, get_include_path, get_loaded_extensions, getmyid, getmypid, getmyuid, getmygid, get_required_files, getrusage, highlight_file, , ini_alter, ini_restore, ini_set, link, msg_get_queue, msg_receive, msg_remove_queue, msg_send, msg_set_queue, msg_stat_queue, openlog, openssl_csr_export_to_file, openssl_csr_export, openssl_csr_new, openssl_csr_sign, openssl_error_string, openssl_free_key, openssl_get_privatekey, openssl_get_publickey, openssl_open, openssl_pkcs7_decrypt, openssl_pkcs7_encrypt, openssl_pkcs7_sign, openssl_pkcs7_verify, openssl_pkey_export_to_file, openssl_pkey_export, openssl_pkey_free, openssl_pkey_get_private, openssl_pkey_get_public, openssl_pkey_new, openssl_private_decrypt, openssl_private_encrypt, openssl_public_decrypt, openssl_public_encrypt, openssl_seal, openssl_sign, openssl_verify, openssl_x509_check_private_key, openssl_x509_checkpurpose, openssl_x509_export_to_file, openssl_x509_export, openssl_x509_free, openssl_x509_parse, openssl_x509_read, passthru, pclose, pcntl_exec, pcntl_fork, pcntl_signal, pcntl_waitpid, pfsockopen, phpinfo, php_ini_scanned_files, php_logo_guid, php_egg_logo_guid, php_real_logo_guid, popen, posix_ctermid, posix_getcwd, posix_getegid, posix_geteuid, posix_getgid, posix_getgrgid, posix_getgrnam, posix_getgroups, posix_getlogin, posix_getpgid, posix_getpgrp, posix_getpid, posix_getppid, posix_getpwnam, posix_getpwuid, posix_getrlimit, posix_getsid, posix_getuid, posix_grgid, posix_isatty, posix_kill, posix_mkfifo, posix_setegid, posix_seteuid, posix_setgid, posix_setpgid, posix_setsid, posix_setuid, posix_times, posix_ttyname, posix_uname, proc_close, proc_get_status, proc_nice, proc_open, proc_terminate, putenv, restore_include_path, sem_acquire, sem_get, sem_release, sem_remove, set_include_path, set_time_limit, shell_exec, shell, shm_attach, shm_detach, shm_get_var, shm_put_var, shm_remove, shm_remove_var, show_source, socket_create_listen, socket_create, source, stream_socket_client, stream_socket_pair, stream_socket_server, symlink, sys_get_temp_dir, system, syslog, token_get_all, virtual, zend_logo_guid

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.