Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

(DP30) Adverts in Topic 1.0.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

<font color="#FF8C00">IPSlink.pl <font color="#696969">dev's</font> przedstawia:</font> <font color="#008000"> <font size="2">(DP30) Adverts in Topic</font></font>

Wersja: 1.0.1

Kategoria: Modyfikacje

Cena: 55zł ( aktualizacja - 15zł )

Opis:

Modyfikacja umożliwia wyświetlenie jednej lub dwóch niezależnych reklam w widoku tematu imitując post.

Możliwości:

• włączenie/wyłączenie modyfikacji,
  • włączenie/wyłączenie pierwszej reklamy,
  • włączenie/wyłączenie drugiej reklamy,
  • możliwość wyboru for oraz grup dla każdej reklamy,
  • możliwość ustawienia niezależnego tytułu,
  • możliwość ustawienia niezależnego awataru,
  • możliwość niezależnej definicji po ilu postach ma się wyświetlać każda z reklam,
  • możliwość ustawienia formatu wyświetlanej reklamy - w formie postu lub jako czysty kod.

Zmiany z wersji 1.0.0 do wersji 1.0.1:

• dodano opcję wyboru formatu wyświetlanej reklamy,
  • wyczyszczono kod ze zbędnych pozostałości,
  • posortowano ustawienia.

Modyfikacja w pełni po polsku!

Screeny:

screen_1.png

screen_2.png

Możliwość zakupu poprzez wpłatę na polskie konto lub system PayPal:

<div style="margin: 0 auto 0 auto; width: 480px;"><h2 class="maintitle">Kup (DP30) Adverts in Topic</h2><table class="ipb_table"><tr><td class='row2' style="width: 50%;" align='center'>Koszt: 20$ (USD)</td><td class='row2' style="width: 50%;" align='center'><a id="buy_link" href="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick&[email protected]&item_name=(DP30) Adverts in Topic&amount=20.00&no_note=1&currency_code=USD"><span id="buy_button_real" class="input_submit">Kup teraz</span></a></td></tr></table></div>

Kup aktualizację przez PayPal:

<div style="margin: 0 auto 0 auto; width: 480px;"><h2 class="maintitle">Kup (DP30) Adverts in Topic - aktualizacja</h2><table class="ipb_table"><tr><td class='row2' style="width: 50%;" align='center'>Koszt: 5$ (USD)</td><td class='row2' style="width: 50%;" align='center'><a id="buy_link" href="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick&[email protected]&item_name=(DP30) Adverts in Topic - aktualizacja&amount=5.00&no_note=1&currency_code=USD"><span id="buy_button_real" class="input_submit">Kup teraz</span></a></td></tr></table></div>

<font face="Lucida Console">Kontakt:

ticket: www.support.ipslink.pl ( preferowane )

mail: biuro [at] ipslink.pl

tel: 0 505-104-397

GG: 7129</font>

Możliwość zakupu

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

ooo... rozumiem, że kod html można normalnie wstawiać, bez ograniczeń? Głupio by było, jeżeli nie dałoby się wstawić reklam google.

Drugie pytanie, czy to będzie działało normalnie, czy jak ostatni mod tego typu, tylko w trybie linearnym?

Opublikowano

Właśnie, czy działa kod adsense i adtaily ?

I czemu tak drogo. Jestem chętny na tego moda ale ta cena boli. Wiem, że to mnóstwo pracy, nieprzespanych nocy, ciągłe picie kawy, tigera, potem innych środków, no ale boli mnie to strasznie jak patrzę na cenę i swoje oszczędności. Może dasz rabat dla kupujących z forum.invisionize.pl ? ^_^

• Manager
Opublikowano

ooo... rozumiem, że kod html można normalnie wstawiać, bez ograniczeń? Głupio by było, jeżeli nie dałoby się wstawić reklam google.

Właśnie z nimi mam problem, a dokładniej ze słowem javascript.

Drugie pytanie, czy to będzie działało normalnie, czy jak ostatni mod tego typu, tylko w trybie linearnym?

Działa normalnie. W trybie linearnym.

Właśnie, czy działa kod adsense i adtaily ?

A co to ten adtaily?

---

Opublikowano (edytowane)
Działa normalnie. W trybie linearnym.

Linearnego nie używam jako domyślnego, pytanie czy w standardowym będzie działał?????

Właśnie z nimi mam problem, a dokładniej ze słowem javascript.

Dokładnie o to pytałem... Problem jest do rozwiązania, czy raczej na tym się zakończy mod?

A co to ten adtaily?

http://www.adtaily.com/ - znalazłem coś takiego

Edytowane przez mieciu
  • Manager
Opublikowano

Potrzebuję działającego kodu adsense, tj. takiego który wyświetla reklamy do testów - kto użyczy? Chętni na PW proszę podawać te kody.

Odnośnie wersji wyświetlania tematów to najpierw chciałbym zweryfikować wyświetlanie reklam adsense.

Działający kod Adtaily również przygarnę. ^_^

---

Opublikowano (edytowane)

Google Adsense

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-6139889532573818";
/* 468x60, utworzono 09-09-03 */
google_ad_slot = "4697181288";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

Kod powinien wyświetlić standardowe reklamy w formacie 468x60, bez żadnych udziwnień. Ewentualnie jak robot nie dopasuje reklamy to zobaczysz reklamę jakiejś akcji charytatywnej.

Co do samej modyfikacji to osobiście wolałbym aby odwrócić kolejność liczenia postów. W ten sposób mógłbym np. ustawić reklamę zawsze przed ostatnim postem ^_^ A może dać po prostu ludziom wybór w ustawieniach? Wtedy trzeba byłoby wyciągać info o liczbie postów na danej podstronie i od tej liczby odejmować zadeklarowaną liczbę przez administratora w panelu admina. W ten sposób dostaniemy info gdzie ma się znajdować reklama.

Pewnie wkrótce będę zainteresowany tą modyfikacją ;)

Edit

Przepraszam, z pośpiechu nie doczytałem, że kod prosiłeś wysłać na PW. Ale tutaj chyba też nie jest źle ;)

Edytowane przez MariuszT
Opublikowano

ok, wszystko działa. Problem polegał na tym, że tego samego dnia, tuż przed instalacją był zmieniany komputer serwera i zmieniły się dane ftp, ładowałem pliki na stary serwer, zamaist na nowy. Oczywiście dopiero teraz się o tym dowiedziałem. Także sorry, zwracam honor. :)