Hosting dHosting.pl - 10% rabat! :-)

Isiok

Błędy po instalacji SourcesBan'a

16 postów w tym temacie

Witam. Z góry przepraszam jeżeli nie powinienem pisać tego tematu na tym forum ale nawet na wsparciu amxx nie dostałem odpowiedzi/pomocy. Może ktoś z was mi pomoże.

Po instalacji w/w wyświetla mi się to:

 

1491313006_t.png

 

Za każda pomocną dłoń zostawiam +.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Nie wysłałeś wymaganych plików na FTP lub wrzuciłeś je w niepoprawne miejsca. Przeczytaj instrukcję i wykonaj wszystko dokładnie co jest w niej napisane.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Napisano (edytowane)

6 minut temu, DawPi napisał:

Nie wysłałeś wymaganych plików na FTP lub wrzuciłeś je w niepoprawne miejsca. Przeczytaj instrukcję i wykonaj wszystko dokładnie co jest w niej napisane.

Wszystko wgrane jest dobrze (Jestem tego pewny na 100%). Chyba że ma to być gdzieś indziej  ( public_html > sourcebans ) ? Wgrałem 2 inne wersje i jest to samo więc raczej plików nie brakuje ;(

Edytowane przez Isiok
0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Brakuje. Przecież pierwsza linia tego błędu o tym mówi wyraźnie.

1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
2 minuty temu, DawPi napisał:

Brakuje. Przecież pierwsza linia tego błędu o tym mówi wyraźnie.

W sumie jest to możliwe. Wiesz może co mam zrobić z tym folderem "game_upload" ?

 

1491313795_2.png

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

PRZECZYTAJ INSTRUKCJĘ INSTALACJI

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Punkt 4.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
1 minutę temu, DawPi napisał:

Punkt 4.

Zrobione. Dodam również że bany na serwerze działają ale nie działa strona ;/ a tu dowód że wszystko jest wgrane:

 

1491317925_Przechwytywanie.PNG

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Ochh. A myślałem, że nic mnie nie zdziwi...

 

Zmień php dla tego folderu na 5.5 - TaDa...

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Napisano (edytowane)

7 godzin temu, BeZiCoVeR napisał:

Ochh. A myślałem, że nic mnie nie zdziwi...

 

Zmień php dla tego folderu na 5.5 - TaDa...

Dla jakiego folderu ? tzn. ktorego. No i jak mam to zrobić. PS. Używam TotalCommandera.

Edytowane przez Isiok
0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
8 godzin temu, BeZiCoVeR napisał:

Ochh. A myślałem, że nic mnie nie zdziwi...

 

Zmień php dla tego folderu na 5.5 - TaDa...

Zrobiłem tak jak napisałeś i teraz coś takiego:

 

1491421376_o.png

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Bo to zła rada była. Pokaż zawartość folderu includes na tym FTP Twoim.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
28 minut temu, DawPi napisał:

Bo to zła rada była. Pokaż zawartość folderu includes na tym FTP Twoim.

1491467050_Przechwytywanie.PNG

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Do zamknięcia. Nie wiem jak to się stało ale zainstalowałem SourceBans chyba z 10 raz od nowa i działa.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.