Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Recommended Posts

Posted

Witam, 

Poszukuje wtyczki lub kogoś kto taką napiszę. Chodzi o ranking użytkownika z podziałem na posty, like, tematy z podziałem na dzień/tydzień/miesiąc/ogólne. 

Taka wtyczka jak na pecetowiczu z reputacją tylko rozbudowana o tematy i posty. 

Jeśli taka nie istnieje to szukam kogoś kto mi takie rozwiązanie napisze. 

Chcę uzyskać taki efekt:

qt03CUA.png

Proszę o kontakt w temacie lub na pw. 

Posted (edited)

To mój projekt. To tylko wersja poglądowa aby pokazać o co mi chodzi. 

Tak ma wyglądać ten widget podział czasowy i na górze podział na reputacje, tematy i posty. 

Edited by Sevence
Posted (edited)

Przejrzałem cały marketplace i na 100% nie ma takiego rozwiązania. Szukam kogoś kto stworzy dla mnie taką wtyczkę, która będzie obługiwała w takiej formie jak na obrazku czyli reputacja, tematy i posty ranking z podziałem na ten czas dzień tydzień miesiąc cały czas. 

Jak chcesz się tego podjąć to chętnie nawiąże współprace. 

Edited by Sevence
Posted
2 godziny temu, Sevence napisał(a):

Przejrzałem cały marketplace i na 100% nie ma takiego rozwiązania. Szukam kogoś kto stworzy dla mnie taką wtyczkę, która będzie obługiwała w takiej formie jak na obrazku czyli reputacja, tematy i posty ranking z podziałem na ten czas dzień tydzień miesiąc cały czas. 

Jak chcesz się tego podjąć to chętnie nawiąże współprace. 

Zapraszam na pw.

Posted (edited)

A ja dodatkowo wspomnę że nie polecam współpracy z tym użytkownikiem. Wykonałem na zamówienie dla niego takie statystyki co w pierwszym poście a 10 minut temu napisał że rezygnuje z zamówienia bo znalazł tańsze rozwiązanie.

image.thumb.png.b6be24980c5d889a96ecf47f490f2e99.png

Edited by Split
Posted
4 minuty temu, DawPi napisał(a):

Jaką mieliście umowę? Przecież można to egzekwować.

Umowa słowna niestety, bez zaliczki. Konwersacja przesłana na twoje pw.