Skocz do zawartości

Modyfikacja kafelków

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez tina45,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie, chcialam dopasować kafelki do wyglądu głownej , żeby nie wyglądały jak nekrolog. Juz poprawialam , udalo mi się zmienic czcionkę w custom,css. Na screenie wersja robocza- będzie poprawiane. Dodatkowo chcialabym zmniejszyc rozmiar zdjęcia w kafelku w artykule też. Jak to zrobić , żeby sie szukać nie wiadomo gdzie i przy okazji , żeby sie nic nie rozjechało. Dopisuję, że szablon to 2 Column Image Feature.

Zrzut ekranu 2026-01-22 235320.png

Edytowane przez tina45
Opublikowano

Możesz to zrobić na poziomie Szablonów w pages, albo na poziomie CSS w custom tak jak wszystko.

Ja nie znam innego patentu niż szukanie przez developer tools, i doklejanie w custom css zmian. 

• Lubię to 2

Fajnie, że czytasz moją sygnaturkę, jeśli chcesz możesz również poczytać mojego bloga/forum do czego Ciebie serdecznie namawiam.

A tak poza tym z fartem mordeczko... 😉

• Rozwiązanie
Opublikowano (edytowane)

W szablonie klase dopakowałam. Tylko, że ja mam takie tendencje , że jak zaczne modyfikować, to pół strony mi sie rozjedzie, a chcialabym wycelować od razu . Nic, trzeba będzie się douczyć . Chętnie twoją stronę poczytam . Dzięki , wzajemnie i niech moc będzie z Tobą zawsze :)))

Edytowane przez tina45
  • Lubię to 1
  • Dziękuję 1