Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Dobry komis gsm w Krakowie lub Katowicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nie typowy problem potrzebuję założyć simlocka w telefonie, powtarzam założyć nie ściągnąć :)

Próbowałem u siebie w mieście ale tutaj są tacy fachowcy, że potrafią tylko podłączyć telefon do boxa i kliknąć unlock w programie.

Dlatego jeżeli znacie jakiś dobry komis i wydaje wam się że byliby w stanie wykonać taką usługę to proszę dać jakieś namiary w tym temacie.

Ps.Dla ciekawskich powiem że chodzi o nokie N79

Opublikowano (edytowane)

Na 100% zakładają blokady na ul. Podwale 6 w Krakowie, nie wiem tylko czy na wszystkie telefony. Czy na konkretne modele, ale mam telefon do nich więc spytaj: 0 12 421 78 90 wew 10

Edytowane przez santoz
Opublikowano

Na 100% zakładają blokady na ul. Podwale 6 w Krakowie, nie wiem tylko czy na wszystkie telefony. Czy na konkretne modele, ale mam telefon do nich więc spytaj: 0 12 421 78 90 wew 10

Dzwoniłem, ale facet powiedział że nie zakładają w ogóle simlocków tylko ściągają, macie może jeszcze jakieś pomysły gdzie by wykonali mi taką usługę ?

• Manager
Opublikowano

Być może odebrał jakiś gość pamiętający wczorajszy dzień. Zdarza się. Albo nie miał humoru i Cię zbył. Oni naprawdę mają duży przemiał. Robią solidnie. Najlepiej idź tam osobiście. Tylko byś nie trafił na te *** babki. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.