Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkretów niemam ale w porównianiu do innych supportów to jest mało działów i tak pusto jest niema gdzie wszystkiego napisać trzeba sie długo zastanawiać gdzie co napisać.

• Manager
Opublikowano

Czy ja wiem czy potrzeba nam aż tyle działów.

Trudno jest mi odnieść się do tego, co piszesz jak w sumie nic nie piszesz, tzn. żadnego konkretu - choćby właśnie o tym problemie ze znalezieniem odpowiedniego działu.

Wystarczy zajrzeć tutaj:

http://ipb.ipslink.pl/IPBoard-23x-and-22x-f19.html

Czego jest Ci tam mało?

Inne działy są bardzo specjalistyczne i myślę, że całe forum pokrywa zapotrzebowanie na hierarchizację informacji odnośnie IP.Board. Jeśli masz inne zdanie - chętnie je wysłucham.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Bym każdą wersje podzielił na inne kategorie dodał specjalistyczne fora dla styli modów itp.np.Kategoria mody i style i w tym dział modyfikacje i podziały pomoc, darmowe modyfikacje, płatne modyfikacje itp.

Opublikowano

Standardowy problem każdego małego forum - tworzysz setki działów i zastanawiasz się potem czemu jest pusto... jak widać nawet jak całość jest prawidłowo skoncentrowana to znajdą się tacy którym to nie pasuje :huh:

• Manager
Opublikowano

Podzielić można i na 100 podkategorii, ale jakoś nie widzi mi się widok: 98 pustych kategorii,a dwóch zapełnionych.

Nie widzę sensu by się tak rozdrabniać. Nie przemyślałeś tego, wymyślisz rozsądniejszy podział to wtedy poddaj go ocenie ;-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

ja tam nielubie z byt pustych ale tez zbyt pelnych for bo wtedy zawsze jest problem coś znaleźć i mam jeden dział do dodania Prośby

Opis.Jeśli czegoś szukasz napisz tutaj a my ci pomożemy