Skocz do zawartości

wymienie kase z paypal na moneyboockers pilne!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam kogoś na zamianę 1,20zł z konta paypal na moneyboockers. chodzi oto ze potrzebuje na moneyboockers mieć 1.20zł a nie dam rady przelać na to konto z konta paypal.

PILNIE!

• Manager
Opublikowano

Pierwszy post i już sprawy 'kasowe'? Nie licz, że jakieś osoby się zdecydują. Kwota mała, ale ziarnko do ziarnka.

Oczywiście nic nie sugeruję, ale ostatnio dużo się czyta o oszustwach właśnie w takich transakcjach.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Pierwszy post i już sprawy 'kasowe'? Nie licz, że jakieś osoby się zdecydują. Kwota mała, ale ziarnko do ziarnka.

Oczywiście nic nie sugeruję, ale ostatnio dużo się czyta o oszustwach właśnie w takich transakcjach.

a czy ja pisze ze ta osoba ma mi pierwsza wplacic? nie

a chodzi mi oto ze brakuje mi w moneybockers 1.20 by mieć 10 zl i by móc obstawić zakłady

Opublikowano

I akurat w całym guglu znalazłeś nasze forum. Można wiedzieć na jaką frazę?

wpisalem zdanie w stylu''transfer paypal na moneyboockers'' i wyszedł link jednego gościa który pisał na tym forum tez o wymianie. niestety temat byl zamknięty to otworzyłem nowy/ proste!!