W najnowszej wersji IPB jest możliwość edycji wyglądu [a dokładnie tła profilu]. Chciałbym aby w określonym miejscu można było dodawać również tekst html [Standardowo nad panelem 'Komentarze']. Czy mógłby mi ktoś pomóc zmodyfikować tą standardową wbudowaną funkcję ? Jeżeli nie za darmo to za ile ?
Edycja wyglądu profilu
Rozpoczęty przez Ofkors, 31 sie 2010 00:28
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 sierpień 2010 - 00:28
Witajcie !
W najnowszej wersji IPB jest możliwość edycji wyglądu [a dokładnie tła profilu]. Chciałbym aby w określonym miejscu można było dodawać również tekst html [Standardowo nad panelem 'Komentarze']. Czy mógłby mi ktoś pomóc zmodyfikować tą standardową wbudowaną funkcję ? Jeżeli nie za darmo to za ile ?
Napisano 31 sierpień 2010 - 00:33
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board
Napisano 31 sierpień 2010 - 08:54
Ok, skoro już to masz napisane, to pokaż, co masz i będziemy kombinować wspólnie ( skoro napisałeś w tym dziale ).
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych