Jump to content

goku666

Member
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Informacje o forum

  • Wersja
    -brak-

goku666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

3

Community Answers

  1. Cześć, mój kolejny problem polega na tym iż nie wczytują się obrazki aplikacji IP Content.
  2. Jednak śmiga, dzięki Wam wielkie. Musiałem ustawić Chmody na 777, a nie 644.
  3. Zmieniłem Chmody, jednak nadal pojawia się owy błąd.
  4. A mógłbyś mi powiedzieć w jaki sposób można to zrobić?
  5. Hejka, mój problem jest następujący - po wrzuceniu wszystkich plików IP Content na serwer FTP, wszedłem w aplikacje i moduły, kliknąłem instaluj i wyskoczyło mi takie coś:
  6. Do zamknięcia, problemem była ta aplikacja: http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/knowledge-base/previous-versions/323-bulk-emailer-blank-emails-plain-text-mails-not-sending-r638
  7. IPSText::getTextClass('email')->buildPlainTextContent( $buildMessage ); To znajduje się w owej linijce.
  8. Cześć, to znów ja. Gdy wysyła ktoś do kogoś PW, po kliknięciu WYŚLIJ wyskakuje takie coś: Fatal error: Call to undefined method hanEmail::buildPlainTextContent() in D:\xampp\htdocs\zarzad\applications\members\sources\classes\messaging\messengerFunctions.php on line 1908
  9. Nic to nie zmieniło. Nadal po wciśnięciu loga, strona się tylko odświeża.
  10. W każdym bądź razie gdy jestem w temacie, najeżdżam na logo i klikam kopiuj adres odnośnika, to wyskakuje link do tematu zamiast przykładowo nazwastrony.pl/index.php
  11. W jaki sposób mogę to sprawdzić?
  12. <a href='{$this->settings['board_url']}' title='{$this->lang->words['go_home']}' rel="home" accesskey='1'><img src='{parse replacement="logo_img"}' alt='{$this->lang->words['logo']}' /></a>
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.