Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

MichaelKosa

Użytkownik
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by MichaelKosa

  1. Po ustawieniu katalogu oraz subkatalogu kolor jest ten sam
  2. Witam, chciałbym ustawić kolor działów oraz dodać icon przy nazwie działu, znalazłem taki o to poradnik ale coś nie działa, @aXen widziałem u Ciebie że poradziłeś sobie z tym, zdradzisz jak? 😉
  3. Zaktualizowałem sobie, działa teraz poprawnie, problem rozwiązany, * Można zamknąć temat @DawPi
  4. Witam, mam problem co jakiś czas w niektórych działach tematu czas nie jest pokazywany, chodzi mi o to że jak ktoś napisze temat lub post odpowiedz to widnieje jako teraz lub napisano i nic się nie zmienia, nie ma informacji w temacie o której godz oraz data napisania
  5. @DawPi sitemapa się uruchamia, aktualizują się teraz, miałem włączone "Używać ustawień zalecanych?" i to mi blokowało nic się nie aktualizowało, problem rozwiązany. Polecam to wyłączyć * Close
  6. @DawPi Tak bardzo fajnie, ale nic mi się nie aktualizuje, @aXen Od wersji 4.3 nie ma opcji ustawiania czasu, czas na hostingu mam z automatu, ostatnią aktualizację miałem 2019-03-12T19:47:59+01:00 i cisza jest teraz, nic się nie aktualizuje
  7. Witam, mam problem z sitemap.php, dzisiaj z ciekawości sprawdziłem sobie czy się aktualizuje i widnieje tylko kilka linków, w znaczeniu są to oczywiście sitemap ale jest ich więcej, jak zaktualizować??
  8. @Klub Malawi Twój styl nie jest kompatybilny z IPB 4.4.4, problemy mogą występować nie tylko w tych rejonach na witrynie.
  9. W takim razie masz coś na grzebane w plikach, wywal je wszystkie i wrzuć paczkę IPB na nowo, potem podejmij ten krok co podaje aby zabezpieczyć logowanie, możliwe że pliki co wgrałeś lub chciałeś zaktualizować kolidują teraz z innymi plikami IPB
  10. A to zmieniłeś na tą nazwę co dałeś w constants.php
  11. Zaloguj się przez ftp do serwera i wrzuć to, zmień nazwę
  12. Wrzucasz to do --> public_html tam gdzie masz pliki 404error.php, Credits.txt, index.php, sitemap.php itp
  13. @YoutuberAidis Pewnie ustawiłeś lub usunąłeś link do panelu Admina Utwórz sobie constants.php w notepad++ i ustaw na format UTF-8 (bez BOM) I wklej to: <?php define( 'CP_DIRECTORY', 'tu wpisz nazwe swoją' ); I katalog co masz chyba Admin zmień na ten co wpisałeś w pliku constants.php i będzie działać
  14. @DawPi Tu nie chodziło o same PHP a o permisje w katalogach których nie było, już zmieniłem i działa wszystko elegancko, można zamknąć
  15. 1. 4.3 2. Standardowo, nadpisałem pliki 3. Testowałem na 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 i bez zmian info te same, permisje 4. Mysql 4.8.5 Podobno trzeba to zmienić Dawid Haładus znalazł jakieś rozwiązanie ale gdzie to dodać? Rozwiązane: ips powalił mi permisje na katalogu z forum. Fix: chown -R www-data:www-data *
  16. @aXen bez zmian, dalej jest te info o permisjach Sat, 11 May 2019 15:06:35 +0000 ParseError: syntax error, unexpected '?', expecting variable (T_VARIABLE) (0) #0 [internal function]: IPS\IPS::autoloader('IPS\\Request') #1 public_html/init.php(867) : eval()'d code(20): spl_autoload_call('IPS\\Request') #2 public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(109): IPS\Dispatcher\hook40->init() #3 public_html/index.php(13): IPS\_Dispatcher::i() #4 {main} #0 public_html/init.php(938): IPS\_Log::log('ParseError: syn...', 'uncaught_except...') #1 [internal function]: IPS\IPS::exceptionHandler(Object(ParseError))
  17. @maxerxxl usunąłem i teraz powstał nowy problem @DawPi Pomóż proszę W logach mam takie błędy: ParseError: syntax error, unexpected '?', expecting variable (T_VARIABLE) (0) #0 [internal function]: IPS\IPS::autoloader('IPS\\Request') #1 public_html/init.php(867) : eval()'d code(20): spl_autoload_call('IPS\\Request') #2 public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(109): IPS\Dispatcher\hook40->init() #3 public_html/index.php(13): IPS\_Dispatcher::i() #4 {main} #0 public_html/init.php(938): IPS\_Log::log('ParseError: syn...', 'uncaught_except...') #1 [internal function]: IPS\IPS::exceptionHandler(Object(ParseError)) #2 {main}
  18. Witam, zaktualizowałem sobie IPB Board do 4.4.3, wszystko ładnie ale po wejściu na stronę główną to się ładuje ale pod strony już nie, permisje nie zmieniałem mam 755 dla standardowych plików i folderów
  19. Mój błąd, proszę o zamknięcie @DawPi Nie zauważyłem że zabrali mi do odnowienia licencji
  20. Witam, mam dość dziwną sytuację, zabrano mi kasę z konta na invisioncommunity, czy spotkał się już ktoś z tym? Wpłaciłem kasę 3 listopada 2018 r, dziś chciałem dopłacić do odnowienia licencji a tam 0,00$, napisałem do nich już ale jestem w szoku
  21. Jedna wtyczka kolidowała kod forum @DawPi Close
  22. Witam, mam problem z paskiem bocznym, nic nie zmieniałem w stylu a całość paska bocznego zjechała w dół, styl forum jak zwężę lub zmienię pozycję paska na lewy czy prawy to jest na górze lub dole wszystko, jak ustawić tak aby wyświetlało się prawidłowo?
  23. Można zamknąć @DawPi
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.