Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

ILui

Użytkownik
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About ILui

  • Birthday 10/09/2000

Kontakt

  • Gadu Gadu
    Prywatny

Informacje o forum

  • Wersja
    IPS 4.4.x

Recent Profile Visitors

149 profile views
  1. ILui

    Błąd EX0

    Problem rozwiazany, okazalo sie ze przez wtyczke " One IP One Account " wywalo ten blad mimo to dziękuję za pomoc
  2. "Przepraszamy, ale wystąpił mały problem. Coś poszło nie tak, jak powinno. Proszę spróbować ponownie. Kod błędu: EX0" Wyskakuje mi ten błąd kiedy klikam zarejestruj się. Aktualizacja ips do nowszej wersji również nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? Bo jestem bezradna 😕
  3. No ale dziwne, bo mam postawione 2 fora na takich wersjach i na jednym forum normalnie działa, a na drugim właśnie jest problem i to dopiero nastąpiło wczoraj, gdzie forum od tygodnia stoi. 😕
  4. Cześć, posiadam forum na ips 4.3.6. Wszystko pięknie działa, ale wczoraj pojawił mały problem z tym, że jak wklejam linka z youtube to zamiast okna, żeby sobie odtworzyć w poście, pokazuje tylko sam link w poście. W acp osadzanie odnośników autmatycznie jest włączone, przeglądałam posty na suppport z podobnym problemem, niestety nie pomogło, może coś pominelam tego nie wiem. Proszę o jak najszybszą pomoc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.