Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wszystko do niedawna działało jak należy, lecz był okres co mniej korzystałem z tej modyfikacji i dzisiaj wchodzę do tego systemu aby nagrodzić użytkownika, wpisuje jego nick i zamiast dodać nagrodę wyświetla mi się pusta strona z kodem:

Fatal error: Method form_hidden does not exist in adminOutput in /home/csnshsms/domains/csns.hsms.pl/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php  on line 304

Co w tej sytuacji zrobić ?

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

No niestety nie pomogło, podmieniłem wszystko na nowo ale problem jest w tym samym. Nawet sprawdziłem czy nie jest to wina skina ale zmieniając na stary na którym kiedyś działało teraz również nie działa.

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano (edytowane)

Hmm jest i taka możliwość :P

Ponieważ przed aktualizacją wszystko działało, a po aktualizacji długo się nie bawiłem tą aplikacją więc może od początku nie działała, a ja tego nie zauważyłem :)

Edytowane przez LuKaszeKo

// Sygnatura usunięta.

• Manager
Opublikowano

Na pewno tak jest:

Fatal error: Method form_hidden does not exist in adminOutput

Po prostu autor musi zaktualizować tę modyfikację.. Ew. daj mi do niej link to sprawdzę, co można zrobić.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Hmm to prawdę mówiąc nie ciekawie.. ale dziwne, że stare nagrody, które rozdałem przez aktualizacją wyświetlają się poprawnie..

Edytowane przez DawPi
Załącznik skasowany..

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

Jako, że nie wiedziałem kiedyś o istnieniu forum.invisionize.pl aplikację tą pobierałem z pół roku temu tutaj

//wycięte - a tutaj znów pirać plikami IP.Board / DawPi

I przepraszam za kłopot z załącznikiem, nie wiedziałem, że nie można używać :)

// Sygnatura usunięta.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.