Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Uhh i nie pisz mi prywatnych wiadomości, że możesz mi ekstra stworzyć konto! Bo to nie prywatny support!

Jeśli nie podajesz linku i dostępu :P z jakiegokolwiek powodu to licz się z tym, że uzyskiwana pomoc jest bardzo ograniczona..

W dodatku robisz kardynalny błąd edytując CSS w wersji easy :) edytuj tylko w postaci zaawansowanej. Znane są przypadki, że edycja w wersji prostej prowadziła do wysypania się wyglądu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Co Ci szkodzi podać link do forum? Pisałeś, że jest zamknięte dla gości.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

Witam, owszem jest zamknięte dla gości, dlatego pytanie - po co mam go podawać, skoro i tak nikt się do niego nie dostanie, a zapewne o to właśnie chodziło panu Dawpiemu.

Tak jak już napisałem mu w prywatnej wiadomości - mogę stworzyć specjalne konto, z dostępem do forum, do jednej (pustej) kategorii, ale nie mogę zamieścić jego danych w temacie. (z jasnych powodów jest to zamknięte forum stowarzyszenia)

Tylko przesłać na PW, tym którzy podjęli by się jakiejś pomocy.

Edytowane przez IPBtester
Opublikowano (edytowane)

Witam, ponawiam swoją prośbę o pomoc w tej kwestii.

Tylko tym razem byłbym wielce wdzięczny za konkretne odpowiedzi na moje pytania.

Jeśli ktoś nie jest w stanie ich udzielić - jak niestety Panowie z wcześniejszych stron, proszę się nawet nie wypowiadać.

Jest to trochę irytujące, ciśnie mi się na usta pewne staro polskie powiedzenie, ale może lepiej będzie jak zachowam je dla siebie. :)

Jeszcze raz proszę o (KONKRETNE) odpowiedzi, z góry dziękuje i pozdrawiam!

• Manager
Opublikowano

Uh, zabierałem się do pomocy, ale widzę, że jednak nie warto się trudzić..

Jakie to staropolskie powiedzenie jest? Pamiętaj, by opisywało nasze CAŁE forum, a nie tylko ten wątek.

---

Opublikowano (edytowane)

Heh, no cóż - nie udzieliliście konkretnych odpowiedzi, dlatego jak napisałem - nie chciałbym żeby się powtarzały, takie jak z wcześniejszych stron.

Opublikowano (edytowane)

Witam, już praktycznie wszystko jest gotowe, tylko dwie sprawy - proszę chociaż o małą podpowiedź, w których plikach mogę zrobić następujące rzeczy:

1. http://img8.imageshack.us/img8/8421/poletesktowe.png - w którym pliku mogę zmienić szerokość pola tekstowego ?

2. W którym pliku mogę zmienić układ wyświetlania postów w tematach - http://img203.imageshack.us/img203/7364/18918488.png

3. W którym miejscu albo w jaki sposób mogę zmienić kolor tego napisu - http://img441.imageshack.us/img441/4448/99410842.png

• Manager
Opublikowano

Witaj,

ad 1 - wg mnie to: Post / PM Editor :) ips_editor

ad 2 - Topic View :) RenderRow

ad 3 - .borderwrap h3, .maintitle, .maintitlecollapse {

Oczywiście lokalizacja i nazwy klas nie sa mi znane, ponieważ nie mam forum postawionego na wersji 2.1.7, a Ty usilnie odmawiasz podania danych dostępowych - co rozumiem, ale i Ty musisz zrozumieć, że taka pomoc i kontakt jest bardzo utrudniona.

---

Opublikowano

Witam, wszystko zrobione, prócz tej ostataniej rzeczy.

Za nic nie mogę tego znaleźć, w podstawowym skinie znalazłem to miejsce, ale w tym nowym chyba tego nie ma.