Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

czesc!

Orientuje sie moze ktos czy Istnieje mod pozwalajacy wgrac muzyke na forum?

Druga sprawa ktora tez mnie nęka, a mianowicie zrobic aby bo wpisaniu adresu wlaczala sie okreslona muzyka, czy dla ipb to wogule mozliwe?

Edytowane przez damiansosnowski
  • Manager
Opublikowano

Ogólnie piszesz - wgrać jak? mp3, wav czy co ? Więcej szczegółów.

Odnośnie wejścia na forum i muzyczki to to trzeba załatwić czymś innym - poszukaj na necie, np. pod hasłem 'muzyka na stronie' - na pewno będą tematy temu poświęcone. Jak coś znajdziesz i będziesz miał problem z implementacją na forum to podaj tutaj źródło i spróbujemy pomóc ;-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
Ogólnie piszesz - wgrać jak? mp3, wav czy co ? Więcej szczegółów.

Odnośnie wejścia na forum i muzyczki to to trzeba załatwić czymś innym - poszukaj na necie, np. pod hasłem 'muzyka na stronie' - na pewno będą tematy temu poświęcone. Jak coś znajdziesz i będziesz miał problem z implementacją na forum to podaj tutaj źródło i spróbujemy pomóc ;-)

Chodzi mi o cos tego typu, ze byl by dzial z muzyka, ktora by mozna bylo odtowrzyc po prostu, np.

Wchodze w dzial music gdzie w topie forum i widze rozne tytuly. Naciskam play i gra ! :bounce:

Opublikowano
Chodzi mi o cos tego typu, ze byl by dzial z muzyka, ktora by mozna bylo odtowrzyc po prostu, np.

Wchodze w dzial music gdzie w topie forum i widze rozne tytuly. Naciskam play i gra ! :bounce:

Nie lepiej dodać bbcode w postach i odtwarzać muzyke jaką sie chce, po wejściu do tematu ?

• Manager
Opublikowano

Wstaw we wrappera jakiś kod odtwarzacza.. Pełno takich playerków na necie ;-)

-link-

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.