Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam bardzo nietypowy problem z modyfikacją iPoints System. Cała modyfikacja działa znakomicie, korzystam z niej już przeszło pół roku ale jest pewien problem. Chodzi o problem przy wysyłaniu dotacji punktów innemu użytkownikowi. Lecz nie jest to problem całego forum tylko jednego użytkownika.

W skrócie mówiąc. Modyfikacja działa znakomicie, tylko jeden użytkownik na całym forum ma z nią problem - nie może używać opcji wyślij (doładuj) punkty. Gdy klika doładuj automatycznie zamyka mu się przeglądarka. Problem jest na każdej przeglądarce internetowej.

Na cuda nie liczę bo sam nie wiem jak to jest możliwe, ale może ktoś miał podobny problem?

// Sygnatura usunięta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpiszę z tygodniowym opóźnieniem ale niestety spowodowane to było nieobecnością tego użytkownika :D

A jako, że nie chcę pozostawiać nie wyjaśnionych tematów dodam, że temat można zamknąć, problem rozwiązany :)

Pozdrawiam.

// Sygnatura usunięta.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.