Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wejdź w :

LOOK & FEEL / Languages / Manage Languages/ Wybierz język i kliknij edit

Please select a language file to edit : wybierz lang_global

Znajdź :

<span id='highlight'>PEŁNY !!</span>

zmień na :

<b><font color="red"><span id='highlight'>PEŁNY !!</span></font></b>

Edytowane przez Patryk
Opublikowano (edytowane)
Wejdź w :

Znajdź :

zmień na :

o lol zniknela mi skrzynka wiadomosci i napis zalogowany jako, wyloguj >.< nawet jak wezme na dawne ustawienia to jest tak samo

help :bounce:

Edytowane przez damiansosnowski
Opublikowano
Tak wpisz:

<span id='highlight'><b><font color='red'>PEŁNY !!</font></b></span>

Pamiętaj o " " !

<span id='highlight'><b><font color="red">PEŁNY !!</font></b></span>

dokladnie tak wpisalem i d*pa >.<, probowalem tez na wszelki wypadek <span id='highlight'><b><font color='red'>PEŁNY !!</font></b></span> ale tez d*pa >.<

Opublikowano
<span id='highlight'><b><font color="red">PEŁNY !!</font></b></span>

dokladnie tak wpisalem i d*pa >.<, probowalem tez na wszelki wypadek <span id='highlight'><b><font color='red'>PEŁNY !!</font></b></span> ale tez d*pa >.<

Aż sprawdze to na swoim forum, bo nie wierze.

Opublikowano (edytowane)

Ta ktora byla byc na poczatku to byla chyba ta co Patryk podal w <ibf.lang.msg_full> : "<span id='highlight'>PEŁNY !!</span>"

Nad <ibf.lang.msg_full> jest <ibf.lang.ct_green> a pod <ibf.lang.ba_edit> Jezeli o to chodzi.

Pomocy :bounce:

Opublikowano

Zrobilem jak mowiles, tak to wyglada jednak nic sie nie zmienia :bounce:

'ct_green' => "Zielony",

'msg_full' => "<span id='highlight'><b><font color='red'>PEŁNY !!</font></b></span>",

'ba_edit' => "Edytuj",

• Manager
Opublikowano

'ct_green' => "Zielony",
'msg_full' => "<font color='red'><b>PEŁNY !!</b></font>",
'ba_edit' => "Edytuj",

A tak ?

Zmieniasz w dobrym pliku językowym!? Bo wiem, że masz ich sporo :bounce:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)
'ct_green' => "Zielony",
'ba_edit' => "Edytuj",

A tak ?

tamte wywalilem, zmieniam w polskim, nawet gdyby to nie byl ten jezyk to chyba by nie bylo napisane "zielony", "edytuj"

na glownej stronie jest, Witaj Gościu ( Zaloguj | )

• Manager
Opublikowano

Jak edytowałeś przez ACP albo coś to uciąłeś plik lang_global.php - po prostu nie masz całej zawartości.

Ściągnij ponownie paczkę ze spolszczeniem i wgraj ten plik, dorób frazy z modów, które miałeś w tym pliku i będzie OK..

p.s. nie pisz do mnie prywatnych wycieczek o litowaniu się bo przy Twoich tematach zwykle 60% to puste gadanie, a kończy się, że czasem zrobię to prywatnie za darmo choć nie powinienem. Otrzymujesz mega pomoc, dużo wskazówek, porad, ale wybacz, wymaga to też zaangażowania i pewnej wiedzy. Jeśli Ci się nie chce, nie potrafisz, nie chcesz czegoś zepsuć, a potem poprawiać ( jak w tym przypadku ) to niestety, albo znajdziesz osobę która Ci to zrobi za darmo, albo za kasę..

Takie są realia..

To forum ma służyć pomocą... Pomocą.... Pomocą..... Myślę, że przekaz dotarł, tak do Ciebie jak do wszystkich czytających..

Owszem, czasem zrobię coś prv za free, jak nie wymaga to dużo pracy, a akurat mam chwilę, ale nie lubię jak traktujecie to jako standard i niejako wymagacie tego ode mnie - bo to już jest niedorzeczne. Po prostu mnie nie szanujecie.

Pozdr

---

Opublikowano (edytowane)

ale chodzi o to ze nie dostalem wskazowek, napisales ze namieszalem i tyle wiec nie wiem czemu tak sie rozpisales. A chyba mozesz zrozumiec moje ubolewanie skoro mam mase userow na forum, a pw, rejestracja jest schrzaniona

• Manager
Opublikowano
Wejdź w :

Znajdź :

zmień na :

Tak wpisz:

<span id='highlight'><b><font color='red'>PEŁNY !!</font></b></span>

Pamiętaj o " " !

ah, robisz to w ACP. No cóż, ja to robię poprzez FTP :-) Mniejsze ryzyko, że coś się zje****..

Zajrzyj do cache/lang_cache/xx/lang_global.php i tam popraw.

'ct_green' => "Zielony",
'ba_edit' => "Edytuj",

A tak ?

Jak edytowałeś przez ACP albo coś to uciąłeś plik lang_global.php - po prostu nie masz całej zawartości.

Ściągnij ponownie paczkę ze spolszczeniem i wgraj ten plik, dorób frazy z modów, które miałeś w tym pliku i będzie OK..

ale chodzi o to ze nie dostalem wskazowek, napisales ze namieszalem i tyle wiec nie wiem czemu tak sie rozpisales.

Lubię dużo pisać, trafiać w sedno i walczyć z niezrozumieniem i czytaniem bez zrozumienia..... A Ty jesteś taką osobą, w dodatku nie doceniasz, że ktoś próbuję Ci pomóc.

Trudno, stało się, zepsułeś plik, teraz zerknij wyżej co wyróżniłem, mam nadzieję, że rozumiesz i się zastosujesz..

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Weź się w garść i zrób co napisane ( tak, to taka pomoc jakbyś przypadkiem nie zauważył w tym rozpisaniu ).

Do Ciebie i reszty - tak, irytuję się. Mam nadzieję, że nie zostanie to źle i nieopatrznie zrozumiane. Dziękuję.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.