Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Projekt i wykonanie szablonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W grudniu uruchomiliśmy forum ( w profilu adres ) o tematyce snowboardowej. No i "jedziemy" wciąż na domyślnym sknie, ostatnio na cleancut'a sie przenieslismy bo w domyślnym daty źle coś działały jednakże to nie jest to co nas interesuje. A trzeba się przyszykować na nowy sezon :))

Potrzeba stworzyć(przerobić?) skin na to forum oraz na jego podstawie przebudować skin na forum o tematyce wakeboardowej.

Oba fora to ip.b 3.1.1 w tej chwili, ip.content ( bedzie moze kiedys działał) ip.gallery i ip.blogs. Skin który mi się podoba to MusicY który jest tu w skinach na forum.

Chciałbym się dowiedzieć jakie będą koszta ewentualnego projektu, oraz zrobienia skórki i pocięcia tego. Nie wiem jeszcze czy ktoś z forumowiczów nie zrobi psd'ka więc prosilbym o ew. informacje co do kosztów na OBA fora.

Z tego co ustaliłem to forum nie może mieć 100%width bo przy wiekszej rozdziałce się bardziej rozjeżdża. I na rozdzielczosciach 1024 i mniej zeby sidebar się z automatu ukrywał ( tak mi sie wydaje ze moze byc z sensem ).

Co do wygladu na podstawie skina MusicY to zamiast paska poprzecznego, miała by być jakaś panoramka z ośrodka jakiegoś ski/snow, no i logotyp i nazwa forum. Myślę jeszcze nad ikonkami ale to już poźniejszy temat.

Chyba że ktoś ma jakąś inna propozycję. I zastanawiam się nad tą szerokościa forum ze względu ze galerie nie będą ciekawie wyglądały na 1100px czy ip.content.

• Manager
Opublikowano

IPSlink.pl dev's chętnie podejmie się tego zlecenia.

Posiada wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu oraz rozbudowie skryptu IP.Board o nowe funkcje, a także w administracji samym forum.

W przypadku zainteresowania tą ofertą, prosimy o kontakt:

Kontakt:

ticket: www.support.ipslink.pl ( preferowane )

mail: biuro [at] ipslink.pl

tel: 0 505-104-397

GG: 7129

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.