Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Ty też spałeś :bounce:

Każdy w przedszkolu śpi w dzień przez pierwszy rok, a ja nadal DawPi niewiem o co ci chodzi :)

Edytowane przez Patryk
Opublikowano (edytowane)
Patryk, on sie z nas smieje :)

Ja ci odpowiedziałem na pytanie tylko, nie wiem o co jemu chodzi ... :bounce:

Damian - chmod 777 dla pliku, ale to chyba nic nie pomoże. Poprostu nie do tego katalogu wgrywasz ten plik oO bo go wcale nie wykrywa ...

Edytowane przez Patryk
Opublikowano
wgralem go do uploads bo w instalce bylo w uploads, chmody tez zmienione

to już wszystko jasne !

Pewnie miałeś pliki moda i katalog uploads i wkleiles to do tego katalogu co jest na ftp :bounce:

Wgraj te pliki moda co masz do głównego katalogu forum ...

Opublikowano (edytowane)

nie wgralalem tam, zrobilem literowke w poscie, po prostu w zle miejsce wrzucilem plik >.<

normalnie mi sie juz wyswietla jednak po wlaczeniu instalacji pojawia sie "Could not find required file: arcade_components.xml"

a plik ten jest wrzucony na ftp, sprawdzalem 2x przed napisaniem

Edytowane przez damiansosnowski
Opublikowano

Zastanawia mnie jedno... po co bierzesz się za coś, za co nie masz zielonego pojęcia? Chcesz się nauczyć? To się ucz, a nie proś ludzi żeby za rączkę Cię prowadzili, bo z tego co widzę to nie masz pojęcia o ftp, kopiowaniu, wklejaniu, czytaniu ze zrozumieniem, angielskim, html.

Myślę że na sam początek wystarczy Ci czytanie ze zrozumieniem i angielski. Później naucz się kopiować, wycinać i wklejać a potem ftp i html. :bounce:

In, and Out.

Opublikowano (edytowane)

Biore sie za to bo chce cos zmienic na forum, dobra wrozka nie przyjdzia. Mysle ze ta odpowiedz juz ci wyjasnila twoje zlosliwe ale. Przeczytaj rowniez top forum. Wlasnie dzieki tej stronce ucze sie coraz wiecej, z czego sie bardzo ciesze , a takie twoje komentarze to chyba troche nie na miejscu.

Powracajac do tematu, udalo mi sie wszystko zainstalowac, mozna grac w gry jednak tam gdzie sa okienka wyboru, na forum(pokazanie ilosci pkt w danej grze itd) sa puste pola,

clipboard01nj5.jpg

wiem ze chyba nikt nie ma tej modyfikacji wiec ciezko bedzie cokolwiek powiedziec no moze jednak >.<

Edytowane przez damiansosnowski
Opublikowano
Biore sie za to bo chce cos zmienic na forum, dobra wrozka nie przyjdzia. Mysle ze ta odpowiedz juz ci wyjasnila twoje zlosliwe ale. Przeczytaj rowniez top forum. Wlasnie dzieki tej stronce ucze sie coraz wiecej, z czego sie bardzo ciesze , a takie twoje komentarze to chyba troche nie na miejscu.

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=pomoc

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=nauka

Widzisz różnicę? Mylisz pojęcia, możemy Ci pomóc ale nie prowadzić za rączkę. Jeżeli chcesz za rączkę, wyślij ticket Dawidowi i zapłać - bo to jest różnica. Wracając do tematu... Może brakuje Ci plików językowych?

Teraz pewnie zapytasz jakich, gdzie one są, dokładnie która linijka... nie mam tego moda i nie mam zamiaru go instalować dla Ciebie. Trochę IQ i sam znajdziesz.

Panowie, peace :bounce:

Każdy ma swoje granice..

In, and Out.