Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

zlecę stworzenie najprostszego rankingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuję profesjonalnego zaprojektowania prostego skryptu z bazą sql, musi posiadać takie opcje jak:

Tworzenie rankingów - najprostszy ranking gdzie każdy nawet niezalogowany może zagłosować na wybrany produkt ("podoba mi się lub nie podoba mi się") i później te produkty będą przedstawione w tabeli: 1 miejsce, produkt x, 2 miejsce produkt y, itp.

Na początek to tylę, jeśli współpraca będzie dobra będziemy ją kontynuować ponieważ będzie jeszcze dużo do zrobienia i możesz nieźle zarobić.

Cena do uzgodnienia, zapraszam na gg: 2845247 (możliwe że niewidoczny, ale spokojnie można pisać cały czas, nowe wiadomości są sprawdzane cały czas).

Edytowane przez 24i7
Opublikowano (edytowane)

W chwili obecnej chodzi o coś odrębnego od forum. Najprostszy w świecie skrypt z połączeniem sql i głosowaniem - "podoba się" lub "nie podoba" i żeby gdzieś w bazie przechowywało informacje o tym ilu osobom dany "podmiot" się nie podoba a ilu się podoba.

Edytowane przez 24i7
Opublikowano

Szablon html / css już jest, chodzi tylko o same "działanie" tego.

Jeśli jakieś pytania to na podany wyżej gg bo tutaj mogę rzadko zaglądać :) .