rodimop Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Mam pytanie odnośnie tła na profilach użytkowników. Gdy user wrzuca tło na swój profil, to zdarzają się różne rozdzielczości, przez co u każdego widać tło inaczej (może być przesunięte, ucięte itd.) Co trzeba zrobić, by automatycznie dopasowywało (rozciągało) tło profilu do każdej rozdzielczości?
Manager DawPi Opublikowano 27 Lipca 2010 Manager Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie ma takiej opcji. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
rodimop Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 A nie ma standardowej rozdzielczości, która by pasowała dla każdego czy jakieś inne rozwiązanie?
Manager DawPi Opublikowano 27 Lipca 2010 Manager Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaglądałeś w formularz dodawania teł profilu - przecież nie ma tam nic takiego o czym piszesz. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
rodimop Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Ale chodzi mi o jakieś rozwiązanie wewnętrzne. Czy w plikach da się coś zmienić lub w panelu, by automatycznie dopasowywało?
Manager DawPi Opublikowano 27 Lipca 2010 Manager Opublikowano 27 Lipca 2010 Pewnie się da zmienić - spróbuj. Posiedź nad tym z godzinkę i daj znać, czy się udało i najlepiej rozwiązanie. Powtarzam: nie ma wbudowanej takiej funkcji, jeśli coś takiego chcesz to trzeba to stworzyć. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
rodimop Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 Wielkie dzięki za pomoc. Nie wiedziałem, że tak szybko uzyskam odpowiedź na mój problem. Myślałem, że jest jakaś modyfikacja, czy coś w tym stylu, ale widzę, że support na tym forum polega na tym, by samemu rozwiązać problem i napisać jak to zrobić. Jeszcze raz dziękuję ;]
Manager DawPi Opublikowano 28 Lipca 2010 Manager Opublikowano 28 Lipca 2010 Oj, czuję nutkę ironii. Szkoda, że wolisz czekać z założonymi rękami, niż samemu się nauczyć lub choć spróbować. Uwierz, że nikt nie będzie za nikogo odwalać roboty, no, ale cóż.. I tacy ludzie jak Ty się zdarzają. Trzeba żyć dalej i się nie przejmować. P.s. prezentujesz podejście do życia na poziomie zblazowanego 15-latka. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi