Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakaś możliwość, aby można było napisać w dziale tylko jedne post? innych by nie było już możliwości?

Drugie pytanie da rade ustawić, aby ten post był oczekiwany na potwierdzenie moda/admina? żeby był niewidoczny

Pozdrawiam i dziękuje

• Manager
Opublikowano

Ustawić tego nie można, bo nie ma opcji limitu. Poza tym napisałeś bardzo ogólnie o tym limicie.

Nie wydaje mi się, żeby to było dużo kodzenia takiej modyfikacji :P

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

OK już tłumacze :D Mam np dział IPB 3.0x i chciałbym, aby można było tam napisać jednego posta, a to dlaczego? Ponieważ u mnie jest taki dział, w którym się pisze tylko jednego posta, a co nie którzy nie rozumieją tego i piszą po kilkanaście, a jest to strasznie denerwujące i ogólnie fajna sprawa taki limit :P

A da radę ustawić, aby post automatycznie był niewidoczny? Nawet jak nie da rady ustawić tego jednego posta?

EDIT: Przepraszam, że piszę w tym temacie, ale nie chcę zakładać kolejnego. Miałęm usera usunąłem go z forum i jego posty to czemu mam np w dziale ''ostatnio post: ten użytkownik co go zbanowalem'' przebudowuje forum i nic :P

PS: DawPi usun mnie z tłumacza bo na razie nie amm wolnego czasu :) niestety

• Manager
Opublikowano

No da się wsio zrobić.

Limit jednego posta - plik sources/action_public/post.php

Post niewidoczny - plik sources/classes/post/class_post_new.php

Jak będziesz miał problem to pisz, ale może w dziale Advanced IP.Board

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Wiem, że to brzmi dziwacznie, ale raczej nie mam zielonego pojęcia jakbym się za to miał wziąc, ale tak czy siak dziękuje Ci za pomoc może coś innego wymyślę, a jak nie to trudno pozdrawiam serdecznie.