Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Już od dosyć dawna próbuję uporać się z małym błędem. Mianowicie chciałbym dodać licznik zliczający graczy online tak jak na tym forum: http://i-rp.pl/ostre-forum/

Posiadam gotowy kod, który wklejam w odpowiedni szablon natomiast zamiast owego efektu wywala mi errory.

Opublikowano

Wzorowałem się na poradniku 'Dodawanie nowych linków do nawigacji (nav_bar). Próbowałem to wklepać tak jak poniżej:

<?php  $ip = 'localhost'; // Tutaj wpisz IP $port = '7777'; // Tutaj wpisz PORT  $fp = fsockopen('udp://' . $ip, $port, $errno, $errstr,0.0);   {        $packet = 'SAMP'; $packet .= chr(strtok($ip, '.')); $packet .= chr(strtok('.')); $packet .= chr(strtok('.')); $packet .= chr(strtok('.')); $packet .= chr($port & 0xFF); $packet .= chr($port >> 8 & 0xFF);  fwrite($fp, $packet.'i'); fread($fp, 11); $is_passworded = ord(fread($fp, 1)); $plr_count     = ord(fread($fp, 2)); $max_plrs      = ord(fread($fp, 2));  $cos = " $max_plrs - $plr_count ";  echo "Graczy online: <strong>$plr_count/100</strong><br />";  fwrite($fp, $packet.'c'); fread($fp, 11); fclose($fp); }  ?>

To w ogóle mi tego nie uznaje i wyświetla jako zwykły tekst (Nie jako kod php).

Opublikowano

Skrypt wyświetla poprawnie oprócz jednej małej rzeczy, mianowicie wyświetla error: "Cannot add/modify header information - headers already sent by..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.