Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Krótko i na temat. Chmody poprawnie ustawione, instalacja bez problemów, serwer home.pl. Przy importowaniu pliku ze spolszczeniem mam błąd poniżej:

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: Premature end of data in tag content line 6 in Entity, line: 62942 in /ips_kernel/classXML.php on line 354

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: Premature end of data in tag file line 4 in Entity, line: 62942 in /ips_kernel/classXML.php on line 354

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: Premature end of data in tag fileset line 3 in Entity, line: 62942 in /ips_kernel/classXML.php on line 354

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: Premature end of data in tag xmlarchive line 2 in Entity, line: 62942 in /ips_kernel/classXML.php on line 354

Proszę o pomoc i jeśli temat już był, a podejrzewam, że TAK.. a zresztą nie chce mi się już mazać tego posta

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Faktycznie moje niedopatrzenie. Rozpakowałem paczke, a w niej znajdowal sie plik ze spolszczeniem ktorego zapomnialem rozpakowac. Teraz po wgrywaniu pliku zrywa polaczenie z serwerem, ale to juz pewnie sobie poradze bo widzialem podobne tematy. Dzieki za pomoc temat uwazam za zamknięty.

EDIT:

Chyba jednak nie.

ABORT: PHP cpu time limit exceeded in admin_core_languages_manage_languages::imprtFromXML() called at [/admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php:2317], in admin_core_languages_manage_languages::imprtFromXML() called at [/admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php:135], in admin_core_languages_manage_languages::doExecute() called at [/admin/sources/base/ipsController.php:296], in ipsCommand::execute() called at [/admin/sources/base/ipsController.php:101], in ipsController::handleRequest() called at [/admin/sources/base/ipsController.php:65], in ipsController::run() called at [/admin/index.php:26]

Edytowane przez gerrond
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.