Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Spolszczenie IPB ACP 2.3 !

Recommended Posts

• Manager
Posted

Witam,

sprzedam spolszczenie do najnowszej wersji IPB 2.3 panelu administracyjnego!

Dzięki zastosowaniu sobie znanych tylko metod jestem w stanie wykonać to spolszczenie na plikach klienta ( ważne: nie łamie licencji ) w ciągu kilku godzin od przesłania plików!

Co to oznacza:

• masz gotowy, spolszczony panel ACP w ciągu kilku godzin. Odbiór tego samego dnia ( jeśli zlecenie zostało złożone w godzinach do południa, lub następnego dnia )
  • jeśli posiadasz modyfikacje na forum nie grozi to błędami w działaniu ACP. Wysyłasz mi Twoje pliki, ja je spolszczam i odsyłam do Ciebie
  • gwarancja pewności wykonania
  • bezpłatny okres supportu dla obeznania się z ACP
    Gratis:
  • pełny przegląd forum, konfiguracja, naprawa błędów, optymalizacja, zabezpieczenie

Każde spolszczenie wykonuję dla każdego klienta osobno pracując na jego plikach - gwarancja poprawności wykonania.

Cena to 100zł ( bez ukrytych kosztów i opłat dodatkowych ). Płatność: INTELIGO, mBank, PayPal

Kontakt:

mail: [email protected]

GG: 7129

formularz kontaktowy

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.