Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takowy problem a mianowicie dodałem kolejnego moderatora i na stronie głównej,na dole gdzie jest opcja moderatorzy,nie ma dodanego typa :-),do tej pory nie mialem problemu z tym ale jak zaaktualizowaliśmy IPB pokazało się kilka różnych i tylko ten został i nie potrafimy go rozwiazać, będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witaj Davidzie ,

W Panelu admina dopisałem junior moderatora,mam taką stworzoną grupe czyli ktoś kto moduje pewien dział,jest tam widoczny tzn.jak edytuje fora,jest przypisany i widać go,pod nickiem również ale w grupie moderatorów nie widać go,nie wiem jak to mam opisać lepiej,do tej pory nie było z tym problemów,dopisywałem i byli widoczni klikająć na moderatorzy ale po aktualizacji wyskoczyło nam kilka różnych problemów i to jest jeden z nich,jest dodany prawidłowo,maski,uprawnienie itd a mimo tego go nie widać na głównej stronie klikająć - moderatorzy.Edytowałem również grupę jak sugerowałeś i też jest tam widoczny.

Edytowane przez Dychowski
Opublikowano

:) System :) Tools & Settings :lol_3: Cache Management

Przycisk: database_refresh.png Aktualizuj całą pamięć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przed ostatecznym podglądem kodu prosiłbym Cię o usunięcie go, jako moderatora wszystkich działów, a następnie o ponowne go dodanie.

Witaj

Sorki za przerwę ale raz w roku mam urlop i akurat teraz wypadł. Pozbawiłem praw i dodałem ponownie i problem nie zniknął.

Opublikowano

No nie mogę. :)

I jeszcze mi powiedz, że problem dotyczy tylko i wyłącznie jednego użytkownika..? ^_^

Tak właśnie , jak zauważyłeś , inni są dodani i widoczni ale może jak dodam następnych to problem będzie większy.

Opublikowano (edytowane)

Ok Davidzie , temat do zamknięcia , Support IPB załatwił sprawę w 4 godziny , dzięki wielkie . Wysłaliśmy ticketa i w 3 minuty było jasne że nie można dodać moderatora do kategorii jeśli nie można w niej pisać ale tego nie łapie bo jeśli to tylko nazwa a nie forum to przecież logiczne że tam się nie pisze a jest to tylko nazwa więc nie do końca kukam o co kaman , ważne że działa i zrobili to w 3 minuty a czekałem 4 godziny w wekend na interwencje więc tutaj bajka działają.

Pozdrawiam

Edytowane przez Dychowski
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.