Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Nokia N900

Gość XQS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

SUPER EKSTRA ZAJEBISTA NOKIA N900

n900imaget.png

Wysokiej jakości panoramiczne wideo z aparatu fotograficznego o rozdzielczości 5 megapikseli Słuchanie muzyki przez radio FM za pośrednictwem wbudowanego nadajnika FM lub przez wbudowane głośniki. Najnowsze gry w atrakcyjnym formacie panoramicznym. Aparatem o rozdzielczości 5 megapikseli z obiektywem marki Carl Zeiss możesz robić wysokiej jakości zdjęcia. Zdjęcia i wideo możesz wyświetlać na ekranie WVGA o wysokiej rozdzielczości. Wbudowana pamięć 32 GB pomieści tysiące utworów muzycznych, aplikacji, gier, zdjęć i plików wideo. Dodając kartę SD, można zwiększyć pamięć do 48 GB. Wykorzystanie pełni możliwości wszechstronnego oprogramowania Maemo na platformie Linux.Taka jest właśnie Nokia N900.

2010091133.jpg 201009iwi.jpg 2010091132.jpg 201009rvr.jpg 201009kvk.jpg 2010091134.jpg 201009ala.jpg

Pączki gratis :a:

201009ewe.jpg

PS. Zdjęcia pudełka, słuchawek i reszty kompletu dodam pozniej ! :wyglad:

Używana miesiąc, gwarancja w Angli. Obecnie sprawna 100%

Cena: 1200zł

Edytowane przez XQS
Opublikowano

Orginał! Kupiona w Angli. Jest bez simlocka. Jak zamało to mozesz dać więcej :wyglad:

Opublikowano

Nie no, ogólnie to się przymierzałem do kupna n900 bo mi się podoba, ale stwierdziłem, że jednak zostaję jeszcze na mojej starej dobrej n96 która jeszcze w miarę dobrze się sprawuje.

Porównując ceny nowej n900 z Twoją to nowa kosztuje 479 Euro :wyglad: czyli jakieś 1900 zł.