Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

No i znów problemik; wraz ze zmianą czasu... sobie ustawiłem, że jako zalogowany użytkownik (adminem jestem) wyświetla godzinę na dole forum prawidłowo, ale już jak się wyloguję to jako gość jest już zła godzina...

Próbowałem zmieniać w panelu (server time adjustments) ale bez skutku, to samo w profilu.

Kurczę czemu w płatnym forum jest taki problem z tym? w bezpłatnym starusieńkim phpBB by Przemo nie było z tym problemu ^_^

Proszę o jasne podpowiedzi co i jak zrobić by wyświetlało prawidłowo godzinę zarówno dla zalogowanych jak i gości, dziękuję.

• Manager
Opublikowano

Ustaw prawidłową godzinę dla gości ( ustawiasz w ACP ), a potem userzy zmieniają czas w UCP: http://forum.invisionize.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=settings . Goście nie mają dostępu do UCP, więc sobie nie zmienią.

Nie miej pretensji do głupiego skryptu, a do siebie, że nie wiesz, jak to ustawić, a nie że to problem ze skryptem. ^_^

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ok, udało się ^_^

Mój błąd, że majstrowałem z opcjami np. - 60 a domyślnie jest 0 i tu zadziałało poprawnie ;)

Nie mam pretensji do tegoż skryptu, ot, wieloletnie przyzwyczajenie się do obsługi phpBB by Przemo zrobiło swoje.

Pozdrawiam, temat do zamknięcia.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.