Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

FSY22 Number of Topics Started v3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

itam

Przy instalacji tego moda w intrukcji jest taka metoda do wykonania

Open sources\action_public\topics.php

Find:

$member['member_posts'] = $this->ipsclass->compiled_templates['skin_topic']->member_posts( $this->ipsclass->do_number_format( intval( $member['posts'] ) ) );

Add Below:

$member['member_topics'] = $this->ipsclass->compiled_templates['skin_topic']->member_topics( $member['id'], $this->ipsclass->do_number_format( intval( $member['topics_started'] ) ) );

i jest taki problem że ja w pliku action_public\topics.php nie mam takiego kodu jak

$member['member_posts'] = $this->ipsclass->compiled_templates['skin_topic']->member_posts( $this->ipsclass->do_number_format( intval( $member['posts'] ) ) );

chodzi tutaj o wersje 2.3 bo akurat chce kumplowi zainstalowac tą modyfikacje

pomoże ktoś ?

Opublikowano (edytowane)

nie no to sa jakies cuda na kiju :P

nie ma nic ani nic podobnego w topics.php :rolleyes:

w wersji 2.2 owszem znajduje sie bo instalowalem to u siebie, ale w wersji 2.3.5 nie ma nic takiego ani nic podobnego lipa

już szukalem na wszystkie strony

$member['member_topics']

member_topics

Edytowane przez TechnoDream
Opublikowano

No qtde aleś się uparł. Mówie weź ten co podałem link tam nawet nie ma nic o edycji tego pliku. W tek wersji edytuje się:

* sources\ipsclass.php
* sources\action_public\profile.php
* sources\classes\post\class_post_new.php
* sources\sql\mysql_queries.php

http://resources.invisionpower.com/index.p...p;showfile=1093 ściągni i sam zobacz

Opublikowano
No qtde aleś się uparł. Mówie weź ten co podałem link tam nawet nie ma nic o edycji tego pliku. W tek wersji edytuje się:

* sources\ipsclass.php
* sources\action_public\profile.php
* sources\classes\post\class_post_new.php
* sources\sql\mysql_queries.php

http://resources.invisionpower.com/index.p...p;showfile=1093 ściągni i sam zobacz

A może licencji ipb brak ? :rolleyes:

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuję 24/7/12/365 dni w roku na PM.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.